• Sesiuni de pregătire LIVE
 • Simulări de Evaluare Națională și Bacalaureat, cu feedback din partea profesorului
 • Înregistrările cursurilor și notițe de curs
 • Materiale de studiu și materiale de lucru individual

 • Upper.School organizează în fiecare an sesiuni de pregătire pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, dedicate elevilor care își doresc să obțină note cât mai mari și să înceapă un nou drum academic de succes. Programele Upper.School oferă fiecărui elev ocazia de a participa live la cele mai interactive cursuri de pregătire, dar și să-și verifice cunoștințele acumulate prin intermediul sesiunilor de simulări. Elevii intră astfel în contact, atât cu profesori excepționali, cât și cu alți copii la fel de talentați și pasionați. Rezultatul îl intuiți: performanță, încredere și căi deschise spre un viitor strălucit!

  Participă la simulări și vezi la ce nivel de pregătire te afli

  Pentru că știm cât de dificilă este perioada de dinaintea unui examen, am decis să organizăm pentru toți elevii sesiuni de simulări online. Principalul avantaj este faptul că poți accesa simulările ori de câte ori simți nevoia, fără a fi constrâns de un program anume. De asemenea, poți alege să te înscrii la una dintre simulările disponibile, fără să fi participat anterior la cursurile de pregătire, pentru că simulările pot fi achiziționate și separat.

  Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat sunt evaluate de către o echipă de profesori cu experiență în pregătirea pentru examene, iar elevii primesc feedback individual după fiecare sesiune pentru a ști ce trebuie să îmbunătățească.

  Cum se desfășoară simulările Upper.School?

  Pentru a fi la curent cu datele de desfășurare ale simulărilor, dar și pentru a fi primul care află noutățile din comunitatea noastră, este necesar să îți creezi un cont gratuit pe platforma Upper.School. În momentul în care decizi că ești pregătit să-ți testezi cunoștințele, trebuie doar să:
 • Îți aloci 2 ore și 20 de minute în care să poți da testul și să încarci soluțiile, fără întreruperi. Asigură-te că ești în formă și odihnit(ă), așa cum vei fi și la  examene.
 • Te conectezi în platforma upper.school, cu emailul și parola contului tău de elev. Recomandăm conectarea de pe laptop/computer și folosirea browser-ului Google Chrome. Pe pagina de start vei vedea cardurile pentru simulările disponibile. Când ești pregătit(ă) să începi, accesează link-ul și intră în examen.
 • După finalizarea simulării, te conectezi la platforma upper.school de pe un telefon sau tabletă și intri în sesiunea de concurs. Fotografiezi paginile redactate pentru fiecare soluție și le incarci în pagina problemei corespunzătoare.
 • Verifici soluțiile încărcate în platformă de pe laptop/computer și apeși butonul Trimite testul pentru evaluare aflat pe ultima pagină a testului.
 • Soluțiile oficiale, baremul, rezultatul evaluării și feedback-ul personalizat pe soluțiile tale se pot vizualiza din contul de elev din platforma upper.school, după perioada de evaluare. Evaluarea lucrărilor se va face în următoarea săptămână față de cea în care se susține simularea. După ce lucrarea ta a fost evaluată, vei primi o notificare pe email și vei putea vedea rezultatul, dar și feedback-ul profesorului cu privire la următoarele direcții de pregătire, la elementele lacunare și la punctele forte.

  Cursuri de pregătire pentru examene

  În cadrul programului de pregătire pentru Evaluarea Națională, Upper.School oferă două variante, la alegere: sesiuni de pregătire pentru proba de matematică și sesiuni de pregătire pentru proba de limba și literatura română.

  Programul de pregătire pentru clasa a VIII-a la proba de matematică are două obiective principale: fixarea și aprofundarea conținuturilor prevăzute de curricula pentru examenul de Evaluare Națională și testarea periodică prin simulări de Evaluare Națională pentru a identifica ariile în care trebuie pus accent mai mult.

  Programul de pregătire pentru clasa a VIII-a la proba de limba și literatura română presupune parcurgerea tuturor punctelor din programă, apoi prioritizarea dobândirii competențelor necesare și maximizarea potențialului fiecărui elev.

  Sesiunile de pregătire pentru Bacalaureat la proba de matematică și cea de informatică oferite de Upper.School au ca scop principal obținerea unui rezultat foarte bun la examen prin pregătire consistentă, cu identificarea elementelor lacunare din anii anteriori, cu predarea accelerată a noțiunilor din clasa a XII-a, evaluări periodice și lecții de sinteză cu rezolvare de probleme, înainte de examenul de bacalaureat.

  Cunoaște profesorii ce pregătesc elevii pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

  Sorin Borodi este profesor de matematică la Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, jud. Cluj și are o bogată activitate în această specialitate, fiind coautor la mai multe auxiliare apărute de-a lungul anilor. Are numeroase probleme propuse la Olimpiada de Matematică și a câștigat mai multe premii pentru diverse softuri educaționale. Domnul profesor pregătește elevii pentru a obține nota dorită la proba de matematică de la Evaluarea Națională.

  Mihaela Berindeanu este profesor de matematică de peste 35 de ani, a predat în ultimii ani la Colegiul National de Informatică Tudor Vianu din București și este formator la Centrul de excelentă în matematică. Creator și propunător de probleme la concursuri naționale și internaționale, doamna Mihaela Berindeanu iubește matematica și pregătește elevii pentru examenul de Evaluare Națională, dar și pentru Bacalaureat.

  Claudia Osiceanu predă la Școala Gimnazială “Grigorie Ghica Voievod” din București și a coordonat platforma de e-learning My Koolio, realizând o mare parte din materialele educaționale moderne și variate, promovate de această platformă. Toată activitatea didactică a doamnei profesor are la bază pasiunea pentru limba și literatura română și convingerea că logica limbii native corelează gândirea clară cu acuratețea exprimării oricărui adevăr științific și a ideilor reformatoare. Doamna profesor pregătește elevii pentru proba de limba și literatura română la Evaluarea Națională.

  Alexandra Beldica a fost pasionată de matematică în timpul școlii, participând și având rezultate foarte bune la concursuri și olimpiade. A îndrăgit imediat informatica, acesta fiind domeniul în care Alexandra a simțit că își poate folosi creativitatea și în același timp teoria care stă la baza algoritmilor. Alexandra susține cursuri de programare în C++, Scratch și Web Design pe platforma Upper.School și pregătește elevii pentru proba de informatică de la Bacalaureat.

  Fii cu un pas înaintea sistemului de învățământ și pregătește-te în mod coerent pentru examene, alături de cei mai doriți profesori din țară. Creează-ți un cont gratuit pe platforma Upper.School și alege unul dintre programele de pregătire Upper.School sau accesează simulările separat și asigură-ți nota maximă în examene.