Pentru ca traim stresati si impovarati de greutatile vietii si pentru ca de multe ori uitam sa ne bucuram de lucrurile simple, Delivering Life si-a propus sa provoace evenimente memorabile, care sa faca oamenii sa zambeasca. Bataia cu Apa s-a nascut de la ideea de a readuce oamenilor bucuria autentic copilareasca care apare prin joc, chiar si pentru o scurta perioada, reamintindu-ne astfel ca uneori avem nevoie sa punem pauza grijilor si sa nu ne mai luam atat de mult in serios. 
 
Bataia cu Apa este un eveniment anual, organizat cu unicul scop de a aduce oamenii impreuna pentru a se juca. Astfel, participarea nu implica niciun cost, insa necesita inscriere pe www.deliveringlife.com. Primii 100 de inscrisi vor primi un tricou de la Branderpromo.ro, ambalat intr-un mod inedit de catre conserve.ro, pe care sa il foloseasca in “campul de lupta”. Doritorii de joaca sunt asteptati cu sticle de plastic cu dop gaurit, in schimbul carora vor primi la final apa de baut, oferita de Aqua Carpatica. 
 
Participantii sunt invitati incepand cu ora 16:00 la standul Delivering Life din rondul de pe Soseaua Kiseleff, pentru a-si ridica tricoul, si sunt incurajati sa aduca, pe langa sticlele de plastic, orice fel de arme sau accesorii care le aduc aminte de copilarie: pusti sau pistoale cu apa, pungi, baloane, ochelari de scafandru etc. Romprest va pune la dispozitie o cisterna cu apa pentru reumplerea „armelor”. Iar pentru ca evenimentul sa fie cu adevarat memorabil, partenerii de imagine, Mihai Simionica Photography si Academia de Film, vor surprinde cele mai bune momente ale stropelii. 
 
Dupa bataia cu apa, asociatia Innovation Box va sustine un atelier de reciclare creativa a sticlelor de plastic. La final, toate sticlele folosite in cadrul evenimentului vor fi reciclate cu ajutorul celor de la Greentech.
 
Cei care doresc, vor putea ramane la final in spatiul Via Sport, pentru a se relaxa in zona de lounge si lectura sau pentru a face miscare, alegand unul dintre sporturile propuse de catre Via Sport: Baschet, Tenis de masa, Badminton, Volei, Mini baschet si Mini fotbal pentru copii, Yoga, Sah, Carti sau Rummy.
 
Bataia cu Apa va avea loc in mai multe orase din tara, prin intermediul Ambasadelor Delivering Life. 
 
Partenerii media ai evenimentului sunt B365, Sapte Seri, Romania Pozitiva, IQool, Calendar Evenimente si Digi24. Ne sustin Innovation Box, SabDesign, Brigada de Voluntari si ViaSport.  
 
Mai multe detalii despre inscrierea si participarea la eveniment, cat si filmulete din anii trecuti, se gasesc pe www.deliveringlife.com sau pe pagina de Facebook Delivering Life (www.facebook.com/deliveringlife). 
 
Delivering Life este o organizatie care a luat viata din dorinta de a aduce zambetul pe buzele oamenilor, prin organizarea de evenimente memorabile, inglobate in ritmul cotidian. Astfel, oamenii sunt implicati in actiuni si surprinsi in mod placut in mijlocul orasului, traficului etc.
 
Au fost organizate peste 40 de evenimente in aproape 3 ani de existenta, iar evenimentele anuale, deja cu traditie, sunt Gala Oamenilor, Bataia cu Apa si Petrecerea de Pietoni. Filmulete si mai multe detalii despre aceste evenimente gasiti pe www.deliveringlife.com. 
 
Via Sport este un proiect aflat la cea de-a 5-a editie, care promoveaza activitatea fizica in randul rezidentilor orasului Bucuresti. Astfel, in fiecare vara, pe parcursul a 9 weekend-uri, de vineri seara pana duminica, Via Sport opreste circulatia pe Soseaua Kiseleff si lasa loc liber distractiei, activitatilor sportive si muzicii bune. Mai multe detalii pe www.viasport.ro.
 
 
 
---
Pentru detalii suplimentare, o puteti contacta pe
Mihaela Georgescu
PR Delivering Life
0729.571.215 / 0741.089.251
mmihaela.georgescu@gmail.com
www.deliveringlife.ro
You are welcome in this life, please enjoy it!