e fără 10 este un program de susținere pentru tinerii artiști în devenire. Gândit ca o revoltă la adresa lipsei de promovare a talentului artistic în școli, vrem să dărâmăm mitul care spune că doar dacă ai 10 la școală poți avea succes în viață.
 
De ce?
Din lipsa unei educații culturale continue, adolescenții care prezintă interes către artă ajung să fie îndrumați către domenii considerate mai sigure. Acest concurs este șansa adolescenților de a demonstra că arta poate fi un domeniu sigur și că valoarea artistică este apreciată de specialiști.
 
Tema primului „e fără 10” este „Ce-ți lipsește?”.
 
Când ne trimiți proiectul: între 1 iunie și 31 august 2020 
 
Când ne uităm atent peste el: între 1 și 30 septembrie 2020
 
Când afli dacă ai câștigat: 1 octombrie 2020
 
 
Cum aplici: 
 
1. Aplicația trebuie trimisă pe adresa de mail tloa.magazine@gmail.com, cu subiectul „Aplic la e fara 10”. 
2. Aplicația trebuie să conțină: între 2 – 5 fotografii ale lucrării cu care vrei să aplici (la rezoluție minim 1027 x 768), un text de maxim 200 de cuvinte în care să ne spui povestea lucrării cu care aplici. Nu uita să scrii în corpul mail-ului datele tale de contact: nume complet, mail, telefon.
3. După anunțarea câștigătorilor pe site-ul www.tloa.ro îți vom trimite și un e-mail. Tu ai la dispoziție o săptămână de la primirea mail-ului ca să ne răspunzi.
4. Lucrarea cu care aplici trebuie să fie făcută în totalitate de tine – creativitatea pornește din tine, nu din mâna celor din jur. De asemenea, deși reproducerile sunt un bun exercițiu, noi căutăm să ne delectăm cu emoțiile tale proprii și personale. 
5. Dacă înveți în regim de homeschooling și nu ții socoteala pe clase, să știi că avem și o limită de vârstă: 14 – 19 ani.  
6. Oricine poate aplica, indiferent de profilul liceului sau de modalitatea de învățământ aleasă. 
7. Poți aplica cu o singură lucrare. 
8. Așteptăm lucrări de pictură, sculptură, desen*.
9. Vom selecta 3 lucrări și le vom recompensa cu premiul de 1500 RON fiecare. De asemenea, pregătim câte o expoziție personală pentru tinerii artiști care au realizat cele 3 lucrări selectate. 
10. Toate lucrările înscrise vor participa la expoziția de grup dedicată evenimentului. 
 
*La categoria desen intră și: grafică, bandă desenată, manga, ilustrație. 
 

“Te încurajăm să fii creativ, să rupi ceea ce te restrânge, să gândești artistic ca și când nu există nicio regulă. Fă-o pentru tine, fă-o să te liniștești, fă-o ca să faci un prim pas. Noi te vom susține și iți vom promova arta. Fă-o ca să câștigi un concurs cu tine, nu cu cei din jur.”
- mesjul organizatorilor pentru adolescenți
 
 
Concurs organizat de The Life of an Artwork împreună cu Lights & Magic. 

Desen semnat de Dan Perjovschi.