Începând cu anul 1941, data de 17 noiembrie devine Ziua Internațională a Studenților în memoria studenților care și-au pierdut viața în lagărele de concentrare. Aceasta este ziua în care studenții au revoluționat întreaga societate, devenind un simbol al puterii și implicării active a acestora.

Pentru că printre prioritățile studenților (pe lângă educație, incluziune socială, angajabilitate, inovare, voluntariat, cultură) se numără sportul și educația pentru sănătate, Social Gym dorește ca în acest an să se alăture inițiativei de a sărbători Ziua Internațională a Studențillor printr-un eveniment dedicat pentru a-i încuraja pe tineri spre adoptarea unui stil de viață activ și sănătos.

Pe 17 noiembrie, alege să te exprimi liber și să te distrezi prin sport, alătură-te comunității Social Gym și participă la una sau mai multe din clasele din programul special. 
Intrarea este liberă pentru toți studenții! 

HAPPY HOURS! În data de 17 noiembrie toți studenții vor beneficia de discount-uri la abonamentele Social Gym: 30% la achiziționarea abonamentului cu acces nelimitat la fitness de tip Day Time și 20% pentru orice abonament de tip P.M. 

Mai multe informații despre Ziua Internațională a Studenților puteți afla accesând site-ul www.socialgym.ro

Parteneri media: actionamresponsabil.ro, romaniapozitiva.ro, stiriong.ro  galasocietatiicivile.ro, succespentruromania.ro, iQOOL.ro
Organizații studențești partenere: AEGEE – Asociația Studenților Europeni, BEST – Board of European Students of Technology, ASISB – Asociația Studenților în Ingineria Sistemelor Biotehnice, ASGG – Asociația Studenților Geologi și Geofizicieni, ASPSE – Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, SSFB - Societatea Studenților în Farmacie București 

*** 
DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.