Daca fobia de clovni te-a tinut departe de lumea circului, e timpul sa lasi prejudecatile acasa si sa te alaturi celei mai neconventionale petreceri ale acestei primaveri.

Vineri, 13, nu a fost niciodata o zi mai norocoasa! Incepand cu ora 21:13, in Club ROOMS (Smardan, 41) aducem in lumina reflectoarelor un clovn atipic, petrecaret, care stie sa se distreze prin mijloacele specifice acestei lumi a circului. Conceptul petrecerii graviteaza in jurul baloanelor cu heliu, iar atmosfera va fi intretinuta pe ritmuri de dubstep, drum’n’bass si muzica electronica de catre Alexandru Anghel (COOPerativa Urbana) si Petrut. Si pentru ca distractia sa fie asigurata, invitatul special MCoco (winner Battle MC) alaturi de TKE, Vorba, Urbankart si DJ GreWu vor sustine o reprezentatie live completata de un moment freestyle cu heliu.

Spring Masquerade este petrecerea tematica ce deschide sezonul evenimentelor destinate studentilor si anunta sosirea primaverii intr-un mod inedit. Dress code-ul serii este all black, dar cei mai inspirati dintre noi sunt indemnati sa intre in atmosfera circului si sa se costumeze. Baloanele cu heliu oferite de sponsorul LaParty.ro, magazinul online de decoratiuni si accesorii pentru cele mai tari petreceri tematice, vor fi cu siguranta atractia serii.
Seara va fi completata de o serie de suprize pregatite de organizatori, dar si de premii ce pot fi castigate atat prin intermediul concursurilor de pe Facebook, cat si in seara evenimentului. 

Taxa de participare la eveniment este de 10 lei. Va asteptam!
Mai multe detalii pe www.prime-romania.ro si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PRIMERomania.
 
Spring Masquerade este un eveniment marca PRIME si este sustinut in acest an de: ROOMS, Circul Globus, LaParty.ro, Party Factory, RoomXcape, Ia-ti o Poza La Portofel, Cool Party si de partenerii media: Music Channel, Anyplace.ro, VinSiEU, Musicnights.ro, Studentie.ro, IQool, Roevents, Bestmusic, Pelipscani.ro, Best Event, Ziarul Ring, Urban.ro, Getlokal, The Institute, Orasulvechi.ro, IQads, Startub, Student din Provincie, Calendar Evenimente, Going Out, Bucharest Guide, Gen 90, BuzzCamp, Orasul Meu. 

***
Despre PRIME Romania
PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de Relatii Publice si Comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si 17 ani de evenimente pentru studentii pasionati de Comunicare. Asociatia studenteasca PRIME Romania are sediu central in Bucuresti si doua filiale nationale in Brasov si Iasi.
 
Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:
 
Rovana Munteanu
Project Manager
(+4) 0732 038 678
rovanamunteanu@gmail.com
rovana.munteanu@primeromania.ro