Go Digital #DIY are loc în data de  26 noiembrie 2020 și este un eveniment online, organizat de AIESEC în România, ce își propune să dezvolte skill-urile digitale ale tinerilor, concentrându-se pe  conexiunea dintre cerințele angajatorilor și abilitățile de care tinerii au nevoie pentru a se adapta contextului extern. 

În urma măsurilor prezente pe teritoriul României, ca urmare a răspândirii virusului COVID-19, evenimentul va avea loc 100% online, pentru siguranța tuturor partenerilor și a participanților.
 
Evenimentul va fi moderat de Alin Claudiu Apostu, coordonator al programului național ”Vreau să fiu antreprenor!”, coordonator al proiectului Insights și Vice Curator al hubului Global Shapers din București (o inițiativă World Economic Forum), Alin este în primul rând tânărul antreprenor care inspiră alți tineri să aibă încredere în ideile lor și să își dezvolte propria afacere.
 
Reprezentanti ai Centrului Tineretului Municipiului București, instituție publică aflată în subordinea Primăriei Capitalei, și Andrei Dunuță, fondator Speakings, vor avea discursuri de tip keynote și vor vorbi despre cum tinerii se pot adapta digitalizării și cum pot lua initiațiavă înspre a se dezvolta și a se pregăti pentru schimbările constante pe piața muncii din Romanânia, și nu numai.
 
Pe lângă aceste keynote-uri, evenimentul va avea și workshop-uri ținute de companii partenere: Accenture Romania, PwC Romania și DB Global Technology. Tinerii vor avea ocazia de a înțelege cum pot ultiza diverse tool-uri digitale, cum să-și construiască brandul personal în social media și cum se schimbă modul de lucru în echipă în era digitală. 
 
Te poți înscrie la eveniment aici: bit.ly/GoDigitalDIY și poți rămâne la curent cu toate noutățile și surprizele pregătite pentru participanți dând “Going” la evenimentul de pe Facebook.

***
Despre AIESEC
AIESEC este cea mai mare organizație din lume condusă de tineri, prezentă în peste 110 țări și teritorii, 2500 de universități, cu peste 5000 de parteneri și 40.000 de experiențe interculturale oferite pe an. Scopul organizației este de a dezvolta abilitățile de lideri ale tinerilor prin facilitarea de experiențe internaționale, atât personale, cât și profesionale. AIESEC este prezentă în România din 1990, azi fiind activă în 13 orașe, respectiv 14 filiale locale.