Ursus Breweries a dat startul programului internațional de Graduate Trainee „Brew Your Future”, ajuns la cea de-a patra ediție. Programul se adresează studenților în ani terminali, precum și absolvenților care doresc să se dezvolte profesional și să urmeze o carieră în industria berii.
 
Programul „Brew Your Future” le oferă participanților oportunitatea de a fi parte dintr-o comunitate internațională de trainees din toate țările în care Asahi Europe & International activează și reprezintă, de asemenea, un prim pas excelent către o carieră în Ursus Breweries. Este un program care are durata unui an și care începe în lunile august-septembrie, oferindu-le participanților experiență în departamentele: Logistică, Financiar, Vânzări, Marketing și Trade Marketing.  
 
„Ne-am propus să creăm un program cuprinzător, care să le ofere celor care își doresc să lucreze în industria berii o varietate de oportunități. Cei care se vor alătura programului vor contribui la o mulțime de proiecte ambițioase, experiențe ce îi vor ajuta să își dezvolte abilitățile de lideri, să-și aprofundeze cunoștințele despre industria noastră și să poată înțelege strategia de afaceri a liderului pieței de bere din România și a uneia dintre companiile certificate ca Top Employer în 2021”, a declarat Zuzana Balejová, Vicepreședinte Resurse Umane Ursus Breweries.
 
Mai multe informații despre programul Brew Your Future.

***
Despre Ursus Breweries
Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o micro-berărie în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din grupul Asahi Europe & International.  Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro  și www.desprealcool.ro.