Asociația Monomyths în parteneriat cu Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj vor pune bazele unei curricule de curs pe tema educației financiare pentru tineri antreprenori.
 
Youth Finance Academy este un proiect dedicat tinerilor și tinerilor antreprenori care contribuie la dezvoltarea educației financiare în cele 7 țări partenere. Proiectul urmărește crearea unei curricule de training pe tema educației financiare care să ajute formatorii în facilitarea acestor sesiuni pe această temă.
 
Scopul acestui chestionar este acela de a afla experiențele antreprenorilor în gestionarea propriilor resurse financiare și a provocărilor pe care le-au întâmpinat. De asemenea, inițiatorii doresc să afle atitudinea/abordarea antreprenorilor în privința deciziilor pe care le iau.
 
 
***
Youth Finance Academy
este un proiect finanțat în cadrul programului Erasmus+, Key Action 2 STRATEGIC PARTNERSHIPS IN THE FIELD OF EDUCATION, TRAINING AND YOUTH - KA205 - Strategic Partnerships for youth în parteneriat cu organizații din România, Finlanda, Bulgaria, Norvegia, Danemarca, Lituania și Grecia.

Photo credit: Danielle MacInnes on Unsplash