Pe 25 Aprilie, AIESEC în România a organizat evenimentul de tradiție Youth Speak Forum, pentru prima dată în format complet fizic după pandemie. 

Youth Speak Forum a avut la bază subiecte de discuție construite în baza a două Obiective de Dezvoltare Durabilă, (ODD 12 - Acțiune Climatică și ODD 13 - Consum și Producție Responsabile) care au avut ca scop să sublinieze importanța acțiunilor generației tinere în vederea construirii unui mediu înconjurător mai bun.

Totodată, companiile partenere au inclus în discuții și inițiativele din mediul corporate în vederea contribuirii la un viitor ”mai verde”, iar printre întrebările adresate speakerilor s-au numărat și ”Care este direcția în care se îndreaptă future of work adaptându-se la schimbările climatice?” sau ”Cât de important este subiectul de ”sustenabilitate” în cadrul corporațiilor?”. 

Cu ocazia organizării evenimentului Youth Speak Forum, AIESEC România mulțumește tuturor partenerilor implicați, dar și celor 200 tineri care au ales să contribuie la acest proiect și să devină agenți ai schimbării!

***

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 11 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.