Un proiect initiat de Asociația Bucurestiul meu drag si susținut de Metrorex si Apa Nova.

Galeria din Galerie va fi dedicata bucuresteanului si Bucurestiului, vom expune orasul asa cum este el, cu bune si cu rele, ii vom arata pe acei oameni minunati care au grija de el, pe cei care il indragesc si tin la el.
Vom inaugura Galeria din Galerie cu expozitia de fotografie „Cu Metroul prin Bucuresti” a fotografului Mihai Petre de la Asociatia Bucurestiul meu drag. Vom face o calatorie prin intermediul fotografiilor atat prin subteran cât si prin punctele turistice ale Bucurestiului.
 
Vernisajul miercuri 14 noiembrie 2012, ora 18.30, pe peronul statiei de metrou Unirii 1, alaturi de prietenii muzicieni de la Asociatia ”Arta nu musca”, obisnuiti ai spatiilor neconventionale si care vor sustine un concert de viori si violoncel (soliste Ana Limban, Irina Movileanu si Camelia Ciobanu).
Vernisajul va fi urmat de o excursie foto prin metrou pe traseul Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Piata Victoriei. Vom putea reda prin fotografie atmosfera de la metrou.
 
***
Asociatia Bucurestiul meu drag - www.orasul.ro
Merita sa descoperim pentru noi toti si pentru copiii nostri farmecul locului, oamenii si traditiile care l-au construit, care i-au definit spiritul si care intr-un fel sau altul interfereaza zilnic cu prezentul nostru. Haideti cu noi!
 
Metrorex - www.metrorex.ro
Din noiembrie 1979 suntem in slujba calatorilorLinii de metrou: 4 • Lungimea retelei: 69,25 km cale dublaNumar depouri: 4 • Numar de statii: 51 • Distanta medie intre doua statii: 1,5 km • Lungimea unei statii: 135 – 175 m • Adancimea medie a unei statii: 12 m • Ecartament: 1.432 mm • Sistem Automat de Taxare cu cartela magnetica din 1995.
 
Apa Nova Bucuresti - www.apanovabucuresti.ro
Apa Nova Bucuresti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durata de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare din Bucuresti si are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apa, tratarea si distributia apei catre consumatori, evacuarea apelor uzate si a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucuresti. Prin parteneriatele incheiate de-a lungul celor 12 ani de existenta pe piata româneasca, Apa Nova a initiat diverse programe de responsabilitate sociala in mai multe domenii de activitate: cultura, educatie, social, mediu.

Haideti sa ne bucuram de muzica si fotografie
Andrei Birsan,
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
www.orasul.ro
0743.076.255