“Trecut-au anii...” expozitie „atunci si acum”, vom descoperi atmosfera de inceput de secol XX comparata cu cea din zilele noastre. Pentru prima data expozitia „Trecut-au ani” va avea un invitat, pe domnul Serban Lacriteanu care ne va dezvalui Bucurestiul anilor `70-80.
 
In perioada 12 – 30 septembrie 2014 va asteptam la Muzeul „Municipiului Bucuresti” pentru a vedea expozitia foto “Trecut-au anii...”. Cea de-a opta editie va reprezenta un Bucuresti la inceput de secol XX comparat cu cel din zilele noastre si un Bucuresti al anilor `70-80 vazut de domnul Serban Lacriteanu.
 
Fotografiile vechi provin din arhiva lui Cezar Petre Buiumaci, pe cand cele actuale sunt realizate de membrii Asociatiei “Bucurestiul meu drag”. Cele din perioada `70-80 sunt realizate de domnul Serban Lacriteanu. Selectia fotografiilor a fost facuta de Andrei Birsan si Mihai Petre.
 
Expun: Adrian Tache; Andrei Birsan; Andreia Birsan; Cezar Buiumaci; Ciprian Muntele; Claudiu Popescu; Cornel Hlupina; Corneliu Tanasa; Crisanta Maciuceanu; Cristin Dumitru; Cristina Dumitru; Dan Moruzan; Dan Pop; Dan Sendroiu; Daniel Mihai; Eduard Gutescu; Eli Driu; Ileana Partenie; Livia Zaharia; Mihaela Motaianu; Mihai Petre; Mirela Momanu; Nicu Buculei; Octavian Cucolea; Roberto Iosupescu; Sabin Prodan; Serban Vornicu; Sorina Tache; Titel Dragomir; Vlad Eftenie.
 
Ca si in celelalte sapte editii ale expozitiei „Trecut-au anii...”, fotografiile au fost tiparite cu tehnologie Epson: cu imprimanta Epson SureColor SC-S70610, folosind cerneala Epson UltraChrome™ GSX care pastreaza acuratetea culorilor, cu gradatii fine de nuanta.
 
Parteneri:
- Muzeul municipiului Bucuresti, www.muzeulbucurestiului.ro – gazda si fotografii vechi
- Cezar Petre Buiumaci http://orasulluibucur.blogspot.ro - fotografii vechi
- Doc Comm - designul banerului 
- Epson www.epson.ro
- Nikon Romania www.nikonisti.ro 
- BUCHAREST PHOTO WEEK www.bucharestphotoweek.ro 
 
Parteneri media:
 
 
*** 
Asociatia Bucurestiul meu drag - memoria vizuala a orasului www.orasul.ro
Merita sa descoperim pentru noi toti si pentru copiii nostri farmecul locului, oamenii si traditiile care l-au construit, care i-au definit spiritul si care, intr-un fel sau altul, interfereaza zilnic cu prezentul nostru. Prin excursii, expozitii si revista “Bucurestiul meu drag” promovam cunoasterea orasului, asa cum este el, cu bune si cu rele.
https://www.facebook.com/bucurestiulmeudrag 
 
Muzeul Municipiului Bucuresti (www.muzeulbucurestiului.ro
La sfarsitul lunii iunie 1921, Consiliul Comunal Bucuresti a aprobat propunerea primarului dr. Gh. Gheorghian de infiintare a „Muzeului Comunal Bucuresti”, la initiativa istoricului Nicolae Iorga.
Muzeul de Istorie Bucuresti a fost redeschis in localul actual la 23 ianuarie 1959, in ajunul centenarului Unirii Principatelor.
Personalitati de seama ale istoriografiei si cercetarii stiintifice au onorat directia muzeului: dr. George Severeanu, arheologul Dinu V. Rosetti, prof. George Florescu, prof. univ. dr. Panait I. Panait, dr. Vasile Boroneant si actualul director dr. Adrian Majuru.
 
“De Asociatia “Bucurestiul meu drag” ne leaga o prietenie mai veche nascuta din dorinta de a sprijini comunitatea fotografica din Capitala si de a oferi bucurestenilor expozitii de fotografie care sa ii inspire in dragostea si respectul fata de orasul in care traiesc. Ne bucuram ca putem fi parteneri, a saptea oara, ai expozitiei “Trecut-au anii...”, ale carei fotografii vor fi tiparite in colaborare cu Media Tech Services SRL www.mtsprint.ro  folosind imprimanta de mari dimensiuni Epson SureColor SC-S70610.”
 
Creator al celor mai cunoscute si apreciate imprimante destinate pasionatilor de fotografie si fotografilor profesionisti, Epson ofera acestora acces la cele mai recente tehnologii de procesare a fotografiilor digitale; mai simplu spus, le ofera acces la propria „camera obscura” pentru prelucrarea si imprimarea imaginilor in formate variate, de la 10x15 cm pana la 64 de inci. Imprimantele foto Epson care folosesc cerneala UltraChrome™ au o rezolutie de listare de pana la 5760 x 1440 dpi optimizata pe medii de tiparire adecvate, rezultand imagini clare in culori naturale si gradatii fine, pastrand un echilibru perfect al nuantelor de gri.

Prezent la nivelul tarilor europene in toate demersurile artistice majore care valorizeaza imaginea, brandul Epson se asociaza armonios atat cu lucrarile originale ale artistilor contemporani, cat si cu reproducerile artistice de cel mai inalt nivel. Partener in expozitii ale unor muzee celebre precum Luvru sau New Monaco, ori promotor al talentului artistic de secol XXI prin programe ca Digigraphie® (www.digigraphie.com), Epson se plaseaza in categoria „uneltelor” de expresie cel mai fidele intentiilor artistului de oriunde.
 
Nikon este martorul transformarii orasului tau www.nikonisti.ro.
Nikon este o companie japoneza din 1917, specializata in productia de echipamente foto. 
Nikon este alaturi de Asociatia Bucurestiul Meu drag de peste 6 ani, timp in care am suprins transformarea orasului din toate zonele Bucurestiului.
Multe dintre fotografiile realizate in secolul XX au fost facute cu Nikon si multe din cele recente sunt facute de membrii Asociatiei Bucurestiul meu drag cu Nikon si reflecta cu fidelitate detaliile urbanistice. 
 
Despre Doc Comm
Ambalajeevenimentedelansarecampaniideimaginesimpozioanepromotii
Pentruconsumatorimaterialepromotionalestanduricampaniidedirectmail
websiteuribrandingsirebrandingcampaniidemotivareaangajatilorpetrecerianuale
Asa cream noi la Doc Comm atitudini…..atitudini pozitive fata de brandurile si compania voastra.