Mai ai cateva zile sa te inscrii pentru programul de voluntariat oferit de AIESEC Bucuresti, intr-una din cele peste 100 de tari partenere.
 
 
 AIESEC Bucuresti  te invita sa te inscrii pana pe data de 21 martie, pentru programul international de voluntariat, Global Community Development Program (GCDP). Alege intre social work, predare in limba engleza, psihologie, sociologie, training, project management, marketing, ecologie s.a. si timp de minim 6 saptamani fii parte a unei experiente internationale, in tari precum Brazilia, India, Taiwan, Polonia, Italia  etc.
 
 Indiferent de tara in care alegi sa pleci, din cele partenere, vei avea alaturi, pe tot parcursul experientei tale, echipa AIESEC din tara gazda. Vei lucra intr-un mediu international, cu tineri care au ales, ca si tine, sa faca voluntariat printr-un program AIESEC, iar reteaua ta de prieteni se va extinde la nivel global. 
 
 Avantajele unui internship cu AIESEC  sunt lunga experienta de schimburi interculturale in Bucuresti si in lume, siguranta si varietatea optiunilor. Fii printre miile de tineri care aleg anual un GCDP si echipa AIESEC Bucuresti iti va oferi suportul pentru selectarea si aplicarea pentru un program, apoi pentru obtinerea vizei si a altor documente necesare. Totodata, vei avea parte de traininguri de pregatire pentru ca experienta ta internationala sa fie de neuitat.  
 
 In plus, poti participa marti, pe 19 Martie, intre orele 17:00 - 20:00 la evenimentul AIESEC Global Citizen Meeting, la Facultatea de Geologie si Geofizica, in Amfiteatrul 2A. In cadrul acestui eveniment, vei afla mai multe despre AIESEC si despre internshipurile pe care le ofera si vei avea oportunitatea de a vorbi cu persoane care au fost plecate in diverse tari cu programul Global Community Development.
 
 
 Te poti inscrie pentru acest program de internshipuri pe site-ul AIESEC Bucuresti ( http://www.aiesecbucharest.ro ) pana pe 21 Martie, urmand ca intre 22-25 martie sa aiba loc interviurile de grup, iar intre 27-29 martie cele individuale. Dupa aceste doua etape are loc perioada de inductie care se desfasoara intre 1-10 aprilie. Intre timp, iti poti cauta deja internshipuri si poti incepe pregatirea pentru momentul plecarii, insa nu inainte de interviul final, care va avea loc intre 12-14 aprilie.
 
 
 Despre AIESEC Bucuresti
AIESEC Bucuresti este parte a celei mai marii organizatii de tineri la nivel international, organizatie prezenta in peste 113 tari si teritorii, cu o istorie de 64 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe oportunitati de leadership, posibilitati de exchange, conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, initial in Bucuresti, in prezent in 14 orase.
 
 
 
Pentru mai multe detalii:  
http://www.aiesecbucharest.ro/      
http://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page?fref=ts    
 
     
AIESEC Bucuresti
Strada Frumoasa, Nr. 31, Etaj 3, Camera 41, Sector 1, Bucuresti
Telefon/fax: +40 374 010 390 / fax: +40 740 711 000
Website: www.aiesecbucharest.ro
 
Persoana de contact:
Maria Sburlan
Campaign Manager GCDP
Tel: +40749813890
Email: maria.sburlan@gmail.com