Bucuresti, 29 noiembrie 2012. Competitia ”Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate” se incheie pe 30 noiembrie 2012. A mai ramas doar o zi in care tinerii romani care au studiat in strainatate in anul universitar 2011-2012 se mai pot inscrie in concurs.

Depunerea candidaturilor. Studentii romani cu rezultate deosebite in strainatate se mai pot inscrie in concurs pana la data de 30 noiembrie 2012 prin trimiterea unui CV si a unei scurte autodescrieri la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro. Totodata, persoanele care cunosc studenti romani cu rezultate de exceptie in strainatate ii pot propune prin completarea formularului de recomandare.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la concurs, va invitam sa accesati si www.gala.lsrs.ro/concurs/.

Criterii de jurizare. In evaluarea candidatilor vor fi analizate rezultatele academice din domeniul de studiu si activitatea stiintifica, dar si implicarea in plan extra-curricular. Candidatii inscrisi in concurs vor fi evaluati in doua etape: preselectia realizata de catre laureatii editiilor anterioare ale Galei LSRS si selectia finala realizata de catre un juriu prestigios, prezidat de Dl. Acad. Ionel Haiduc (Presedintele Academiei Romane) si alcatuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sanatatii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Muresan (Fundatia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Nationala a Romaniei), Dl. Radu Dudau (Universitatea Bucuresti) si Dl. George Ivascu (Teatrul Metropolis).

Cei mai valorosi studenti romani din intreaga lume vor fi premiati in cadrul Galei LSRS, in data de 8 ianuarie 2013, la Palatul Parlamentului. Liga Studentilor Romani din Strainatate va invita sa participati la eveniment completand formularul de inscriere.

Mai multe detalii pe www.gala.lsrs.ro

Contact:
Adina Vintan                       0722 697 550

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.

LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.
Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.