Fundraiserii ajung sa se ghideze cu succes dupa intuitie cand au o baza solida de teorie si experiente, iar pe 18-19 aprilie la Cluj-Napoca intuitia de fundraiser este investigata sub lupa teoriei si experientei.

Maine, 8 martie, este ultima zi in care va puteti rezerva un loc cu reducere la Conferinta. Detalii despre taxa si inscriere gasiti aici.

Editia din anul acesta a Conferintei de Atragere de Fonduri din Comunitate are ca tema Metode de achizitie si cultivare a donatorilor individuali”, iar evenimentul va include o serie de ateliere structurate in jurul a 4 idei principale: donatori individuali, comunicare, pregatire interna si leadership. Vor fi cateva ateliere practice si foarte actuale dedicate directorilor si presedintilor de ONG.

Invitati internationali care au confirmat prezenta la conferinta sunt Craig Mullaly (Deputy Director of Fundraising la Fundatia EveryChild din Marea Britanie) si Nick Allen (CEO la Agentia Alma Global Consulting din Barcelona).

Craig Mullaly va vorbi despre ce inseamna sa lucrezi eficient cu peste 35.000 de donatori individuali. Responsabilitatile lui se concentreaza pe achizitie, crearea unor programe de cultivare si pastrare a donatorilor, pe solicitari multiple si cresterea valorii donatiei.

Nick Allen este un pionier in strangerea de fonduri online, avand o experienta de peste 25 de ani in domeniu si a contribuit la dezvoltarea programelor online de fundraising pentru mari organizatii internationale, fondatorul si fostul CEO al Donordigital.

ARC va asteapta pentru al zecelea an consecutiv intr-un context de networking in fundraising, pentru o privire de ansamblu asupra acestui aspect vital intr-o organizatie, dar si aprofundarea unor mecanisme de atragere de fonduri care functioneaza mai bine.