Zilele fundraisingului se apropie incet, dar sigur. Numai pana pe 8 aprilie va mai puteti rezerva un loc pentru 18-19 aprilie la Conferinta “Atragerea fondurilor din comunitate” la Cluj-Napoca. Va puteti inscrie simplu aici.

Sarbatorim 10 ani de Conferinta cu multe noutati:

· Impreuna cu alti practicieni, ARC ofera o resursa structurata, cu baze teoretice solide, cu experiente si studii de caz reale din Romania care sa va indrume in dezvoltarea strategiei de atragere de fonduri, spre optimizarea metodelor folosite pana acum si lansarea altelor noi. Nu v-ati prin inca? Sunteti invitati la Conferinta pentru o mare surpriza in domeniul atragerii de fonduri din Romania!
· Obtineti feed-back pe spoturile/filmele pe care le-ati folosit pentru campanii de atragere de fonduri. Inscrieti-va la concursul de spoturi prin care aveti ocazia sa va laudati si sa primiti feed-back constructiv de la fundraiseri profesionisti si specialisti in audio-vizual (juriul concursului) si de la publicul larg (pe Facebook). Puteti trimite link catre clip sau clipul atasat pe adresa conferinta@arcromania.ro.
· Agenda este proaspata si actualizata, cu detalii despre speakerii internationali si nationali si atelierele pe care le vor sustine. Editia din anul acesta a Conferintei de Atragere de Fonduri din Comunitate are ca tema ”Atragerea de fonduri de la multi”.
· Foarte important este ca anul acesta, desi vor fi 16 ateliere si veti putea fi prezenti numai la 4 dintre ele, veti avea acces la informatia din toate cele 16 ateliere. Vor fi filmate toate atelierele si dupa conferinta veti avea acces exclusiv pe baza parola la toata arhiva conferintei - filmarea atelierelor si prezentarea speakerilor. In felul acesta nu veti pierde niciun detaliu.
· Daca e sarbatoare, sa fie asa cum trebuie! Asa cum v-au obisnuit, ca o pauza revigoranta intre cele doua zile intense de flux de informatii, ARC organizeaza o petrecere cu muzica buna, dans de voie si voie buna.

Nu uitati ca data limita de inscriere este 8 aprilie, aici va puteti inscrie.

Mai multe detalii pe site-ul www.arcromania.ro, sectiunea Conferinta de Fundraising 2013.