Mai sunt 13 zile in care organizatiile neguvernamentale, grupurile de initiativa, persoanele fizice si sindicatele isi pot inscrie proiectele sociale, implementate anul trecut, in competitia Galei Societatii Civile 2008, editia a VI-a.

Inscrierile se realizeaza online, prin intermediul site-ului Galei Societatii Civile – www.galasocietatiicivile.ro. Pentru accesarea formularului, este necesar ca fiecare organizatie sa isi creeze un cont pe site. Pe parcursul perioadei de inscriere a proiectelor in competitie, echipa de organizare va oferi asistenta tuturor participantilor.

Mai multe informatii despre juriul editiei din acest an, regulamentul competitiei si procesul de jurizare puteti gasi pe site-ul evenimentului.

In cadrul editiei din acest an, Gala Societatii Civile organizeaza seminarul cu tema “Managementul proiectelor” sustinut de SVASTA Consult. Seminarul va avea loc, miercuri, in data de 9 aprilie in sala I.L. Caragiale a hotelului Ramada Majestic Bucuresti. Functie de locurile ramase disponibile, inscrierile pentru participarea la seminar se vor incheia, luni, 7 aprilie, ora 18.00.

Mai multe detalii despre temele de discutie din cadrul seminarului si etapele competitiei din acest an puteti afla accesand pagina de Program.