Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania- filiala Iasi, organizeaza cu sprijinul KidsLand Club, serbarea de Craciun dedicata copiilor cu autism. Evenimentul va avea loc in data de 16.12.2009, ora 15.00, la Kidsland Club – Iulius Mall.

Aici, cei 40 de copii din cadrul asociatiei noastre, vor impodobi un bradut, cu ornamente confectionate de ei la scoala unde invata : « C-tin. Paunescu » (clasele speciale pentru copii cu autism) si la clubul de week-end, reprezentand sperantele lor pentru viitor.

Dupa spectacolul sustinut de copiii cu autism, copiii de la Academia Show coordonati de d-na Ligia Delia Grozdan si d-na Cosmina Paraschiv, impreuna cu copiii de la Palatul Copiilor coordonati de d-na Anca Apetroaie, il vom intampina pe Mos Craciun, care va sosi plin de daruri.

 Acest gen de eveniment isi propune sa constituie un pas inainte in procesul indelungat de reabilitare a copilului cu dizabilitati, avand ca scop schimbarea mentalitatilor, a constientizarii importantei implicarii comunitatii in viata acestor copii, contribuind din plin la socializarea acestora si a familiilor lor.  

Multumim sponsorilor principali: AVON Iasi, NICHI – Cristina Nichita si angajatilor ENDAVA care au pregatit personal cadouri pentru copiii din cadrul asociatiei noastre. Multumim si celorlalti sponsori ai nostri: S.C. General Serv Electroconstruct SRL, RODOTEX, precum si partenerilor nostri: fundatia „Ancora Salvarii”.  

Detalii privind evenimentul puteţi obţine la numărul de telefon 0729 914094, persoana de contact Carmen Ghercă.