Bucuresti este orasul diversitatii: cu toate ca pasim prin locuri nesigure si “intunecate” aproape zi de zi, capitala are si o latura frumoasa, boema, plina de surprize placute.

Fiecare dintre noi se simte confortabil in anumite locuri din oras, in functie de rutina zilnica, de preocupari si gusturi personale. Tu unde te simti in largul tau in Bucuresti? Marcheaza pe harta serenitatii locurile care iti ofera o stare de bine si/sau te fac sa te simti in siguranta. Astfel, in doar 30 de secunde, vei putea impartasi cu ceilalti locuitori ai capitalei experientele frumoase de care ai parte in oras iar impreuna veti creea o harta care sa va inspire reciproc pe www.naratiuniurbane.ro.

Daca tot am intrat in sezonul rece, Naratiuni Urbane iți propune sa privesti zapada si altfel decât ca pe un semn al frigului sau un impediment pentru trafic. Zapada inseamna si o noua fata a orasului corelata cu ideea de sarbatoare, de redescoperire a unor locuri in haine de sezon pe care nu le-ai mai privit de mult cu ochi zâmbitori si chiar un strat calduros pentru spatiile verzi din oras - harta serenitatii te invita sa marchezi aceste locuri pentru ca si altii ca tine sa se poata bucura de ele.

Harta serenitatii, impreuna cu cea a vulnerabilitatii - latura nesigura a orasului, formeaza o Harta Colectiva care isi propune sa scoata la iveala o alta fata a capitalei, compusa din experiente personale si subiective, fie ele placute sau neplacute.

Naratiuni Urbane este un proiect de cartare colectiva initiat de Odaia Creativa. Colectiv, contributiile pe platforma formeaza o radiografie alternativa a Bucurestiului, care indica miza transformarii sale intr-un oras atractiv, prietenos siprosper.

Credit foto: Ioana Pătrăşcoiu
 
 
***
Parteneri: Asociatia Salvati Bucurestiul, Universitatea de Arhitectura Spiru Haret

Cu sprijinul financiar al Administratiei Fondului Cultural National.

Parteneri media: 220.ro, BeWhere!, Cool Girl, Europa FM, Igloo, Orasul Meu, Modernism.ro, Sapte Seri, Vice,Zeppelin.

Mai multe detalii:
Maria Iancu, PR Odaia Creativa
marialucia.iancu@gmail.com


---
Odaia Creativa / The Creative Room
contact@odaiacreativa.ro
www.odaiacreativa.ro (RO / EN)

Social
http://www.facebook.com/pages/Naratiuni-Urbane/459474720756895?fref=ts
http://www.facebook.com/OdaiaCreativa
https://twitter.com/OdaiaCreativa
http://issuu.com/odaiacreativa