Util Deco Mures este unul dintre expozantii cu stand amenajat incepand de astazi si pana duminica, 23 octombrie 2011, intre orele 14.00 – 22.00, la Cetatea Medievala din Tg.Mures.

Expozitia este realizata cu prilejul Festivalului Vinului 2011, iar prezenta Util Deco Mures cu stand este urmarea invitatiei adresate de organizator - Primaria Tirgu-Mures.

Util Deco – unitate protejata autorizata dezvoltata si sustinuta de ADV Romania va expune produse proprii obtinute prin munca persoanelor cu dizabilitati angajate in aceasta unitate- lumanari de sezon, florale, simple (de toate tipurile), perne decorative si de corp, fete de masa, esarfe, obiecte de arta mestesugareasca.

Mentionam ca, la nivel national, Util Deco a creat 30 de locuri de munca pentru persoane cu dizabilitati si este o structura de economie sociala care a deschis in str. Cosminului, nr.14 primul magazin social din Tg. Mures pentru a vinde produsele proprii.

Util Deco Mures face parte dintr-un grup de trei unitati protejate dezvoltate de ADV Romania in Mures, Constanta si Iasi si in care sunt realizate produse si servicii diverse – din domeniul croitoriei, legatoriei manuale, IT, pictura, arta decorativa, confectionare lumanari.

In Tg. Mures functioneaza trei ateliereconfectionare lumanari, IT si legatorie manuala si este in extindere serviciul de arhivare care a fost foarte bine primit pe piata, Util Deco Mures avand echipa mobila de arhivare si realizand acest serviciu la sediul clientului.

Deoarece este unitate protejata autorizata, Util Deco are drept clienti si agentii economici, institutiile publice sau private care au peste 50 de angajati si printre acestia nu sunt 4% persoane cu dizabilitati, si care valorifica oportunitatea de a achizitiona produse sau servicii in cuantumul banilor datorati la buget, pentru “taxa pe handicap” (conform Legii 448/2006).

Mai multe informatii despre produsele Util Deco sunt postate pe www.utildeco.ro - site pe care se pot lansa si comenzi online sau la telefon 0757-110253, e-mail: office.ms@utildeco.ro, persoana de contact Carmen Speranta Ciulea, director Util Deco Mures.