In data de 10 martie 2010, intre orele 1030 -1200, Util Deco Mures (str. Cosminului Nr 14, Tg. Mures) va primi vizita participantilor la Conferinta Internationala cu titlul: “Importanta deschiderii pietei de munca libere pentru persoanele cu dizabilitati” organizata la Hotel Perla, Tg. Mures.

Prin vizita la Util Deco Mures, participantii la conferinta vor avea ocazia sa viziteze cele 3 ateliere functionale la Mures (calculatoare, legatorie manuala si confectionare lumanari) dar si colectia de primavara – vara, lansata la 1 martie a.c si sa afle mai multe informatii cu privire la activitatea acestor structuri ale economiei sociale si avantajul pe care il pot avea firmele in colaborarea cu ele.

Precizam ca pentru orice angajator cu peste 50 de salariati, printre care nu se afla si 4% persoane cu handicap, colaborarea cu unitatea protejata autorizata reprezinta oportunitatea, reglementata prin Legea 448/2006, de a face achizitii in cuantumul sumei care ar trebui virata la buget ca taxa de handicap.

Pentru a facilita aceasta colaborare, Util Deco urmareste mentinerea unui raport optim pret-calitate al produselor si serviciilor si este inregistrata in SEAP pentru a face posibila si achizitia directa in sistem electronic.

Pe langa produsele si serviciile strict legate de obiectul sau de activitate, unitatea protejata autorizata Util Deco poate realiza si intermedieri in achizitia de diverse produse, asa cum rezulta din oferta postata pe www.utildeco.ro .

Mentionam ca Util Deco este unitate protejata autorizata si sectie interna a Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania cu sedii in Iasi, Constanta si Mures, in cadrul careia sunt angajate 29 persoane cu dizabilitati. Util Deco cuprinde ateliere de IT, confectionare lumanari, pictura, legatorie manuala, croitorie si arta mestesugareasca si ca in afara componentei de asistenta sociala pe care o dezvolta, unitatea protejata are o activitate economica reglementata prin lege.

Mai multe informatii despre eveniment puteti obtine la numerele de telefon 0265-254987 si 0757-110253 sau email: advms@alaturidevoi.ro, persoana de contact Carmen Speranta Ciulea, director centrul Mures al ADV Romania.