Pana la 26 aprilie este reducere la taxa de participare la Conferinta de Atragere de Fonduri!

Asociatia pentru Relatii Comunitare organizeaza a noua editie a Conferintei de Atragere de Fonduri. Un eveniment traditional dar in acelasi timp plin de noutati! Pe 22 si 23 mai va asteptam la Cluj Napoca pentru a descoperi mecanisme noi, experti, idei noi, oameni noi, experiente noi si vechi, care au functionat sau nu. Rezultatul acestor doua zile intense este o reimprospatare a abordarii organizationale si adaptare la tendintele actuale ale atragerii de fonduri din comunitate.

 

Din furtuna de idei pregatite pentru agenda Conferintei, 16 solutii s-au asezat si asteapta sa fie examinate la ateliere. Tema de anul acesta o reprezinta mecanismele de atragere de fonduri. Incepand cu iunie 2012, ARC si sase banci partenere fac posibila in Romania donatia prin debit direct.

 

Vino la Conferinta sa afli raspunsul intrebarilor tale legate de atragerea de fonduri! In prima zi avem un atelier dedicat mecanicii din spatele celui mai nou si eficient mecanism de atragere de fonduri – debitul direct, iar in a doua zi Roland Csaki  (WWF International) va va prezenta mai multe detalii, studii de caz recente din regiunea de Sud-Est a Europei si va raspunde la intrebarile voastre legate de acest mecanism.

 

Vrei sa afli de la Leslie Hawke (Ovidiu Rom) ce si cum se intampla cu unul dintre cele mai longevive evenimente caritabile din Romania? Sau poate te gandesti ca nu ai ajuns la acest nivel si vrei sa te uiti la cum Petruta Stanescu (Asociatia Hercules) a reusit sa faca un eveniment sportiv de top chiar daca reprezinta o mica organizatie din Costesti? Voicu Bojan, fotograf si editor va vorbi despre cum poti face fotografii care sa spuna povestea muncii tale. Mai poti afla de la Sorin Tranca (Friends Advertising) cum gandesti mesajul de atragere de fonduri, de la atelierul Madalinei Marcu si al Cristianei Ionescu cum faci sa ai donatori individuali implicati in 6 luni. Afli de la companii cum vor sa le ceri si multe, multe altele despre care poti afla detalii pe site.

 

Pentru mai multe informatii ne gasiti la adresa de mail camelia.s@arcromania.ro sau numarul de telefon 0720 036 844.
De asemenea intrati pe site-ul nostru www.arcromania.ro si veti descoperi unele dintre surprizele de la Conferinta, mai multe detalii despre ateliere si va puteti inscrie folosind formularul online.