ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila are deosebita placere de a va invita miercuri, 5 mai, ora 10:00, la Hotel Hilton Athénée Palace, sala Enescu (et. 1) unde va avea loc conferinta de presa pentru anuntarea rezultatelor din ultimii 3 ani ai proiectului “Adopta un copac !”, inclusiv campania record de impadurire din aceasta primavara, cat si pentru impartasirea planurilor de dezvoltare ale proiectului. 

La conferinta de presa vor lua cuvantul reprezentanti ai ViitorPlus si ai unora dintre partenerii proiectului: Moldoveanu Daniel – primar comuna Dragos Voda (Calarasi), Oana Zidaru – Head of Communications RBS Bank Romania, Monica Rosu – Director General Rangali, Oana Nastase – Expert in comunicare si  Director Bucharest City Marathon, Dana Stanculescu – Consilier pe probleme educationale  in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Eduard Voican – inginer silvic Forest Group, Teia Marina Gavrilescu - Presedinte ViitorPlus.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Hotel Hilton Athénée Palace.

Asteptam confirmarile si mesajele dumneavoastra pana pe data de 3 mai 2010, la adresa gabriela.ticu@viitorplus.ro, (tel. 0735854170).  

Echipa ViitorPlus
****
„Adopta un copac” este un proiect de impadurire a terenurilor agricole degradate pe care l-am initiat in 2007, derulat pana in prezent in comunele Vilcelele si Dragos Voda din judetul Calarasi. Plantam conform studiilor tehnice realizate  si ingrijim padurea timp de 6 ani, pana cand aceasta se poate ingriji singura. Obtinem fondurile necesare derularii acestor activitati prin donatii/sponsorizari de la persoane fizice si juridice.

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila este o organizatie neguvernamenta, non-profit, infiintata pentru a stimula si contribui la transpunerea in practica a conceptului de dezvoltare durabila la nivel de indivizi, organizatii si comunitati. Din 2006 ViitorPlus implementeaza proiecte de impaduriri, reciclare, productie si consum durabil, integrare socio-profesionala, educatie si demersuri legislative pentru dezvoltare durabila.

www.viitorplus.ro