Reprezentantii fundatiei Pro WOMEN Iasi vor participa la un schimb de experienta, intre 23-27 octombrie la Sofia, in Bulgaria ca urmare a invitatii primite din partea fundatiei bulgare ECIP.

In cadrul programului de schimb de personal intre organizatii care activeaza in domeniul social, reprezentantii fundatiei Pro WOMEN, Irina Carmen Barbalata si Catalina Schiopu vor realiza schimburi de informatii si experienta practica, vor impartasi cunostintele despre know-how si metodele inovative de lucru privind dezvoltarea serviciilor sociale. Fundatia bulgara ECIP are o experienta bogata in dezvoltarea societatii civile precum si in diverse actiuni umanitare.

Proiectul sprijina atat schimburile transfrontaliere cat si schimburile intre experti si retele de organizatii din Bulgaria si Romania si alte state membre UE. Initiativa este sprijinita de Comisia Europeana si are scopul de a incuraja parteneriatele intre organizatii ale societatii civile din Bulgaria si Romania si retele din Uniunea Europeana pentru imbunatatirea mediului social.