Fundatia „Alaturi de Voi” Romania si Fundatia Motivation Romania va invita sa participati la vizitele de studiu ce vor fi organizate la unitatile protejate UTIL DECO si S.C. MOTIVATION S.R.L., in cursul lunii octombrie 2011.

Activitatile se adreseaza reprezentantilor institutiilor care au ca obiect de activitate integrarea socio-profesionala a persoanelor apartinand categoriilor defavorizate si care au infiintate structuri de economie sociala (ateliere de terapie ocupationala/ateliere protejate/unitati protejate) sau doresc sa dezvolte programe de economie sociala, atat autoritati locale, cat si organizatii neguvernamentale.

Vor fi organizate 3 vizite de studiu la unitatile protejate:

1.MOTIVATION S.R.L.

Perioada: 4 – 5 octombrie 2011

Domenii de activitate: adaptari scaune rulante in functie de nevoile utilizatorului, adaptari auto pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii, realizare de lumanari parfumate si produse decorative din ipsos, lut, pasta FIMO, cultivare si comercializare legume din cele doua sere din Bragadiru, reciclare hartie, tipografie digitala.

Adresa: localitatea Buda, judetul Ilfov

2.UTIL DECO Mures

Perioada: 5 – 6 octombrie 2011

Domenii de activitate: confectionare lumanari (decorative, nunta, botez), creatie materiale publicitare (pliante, brosuri, afise etc.), produse de legatorie-tipografie (agende, calendare, rame foto, albume foto si alte articole), servicii de listare si multiplicare, servicii de arhivare.

Adresa: Str. Cosminului nr. 14, Tg. Mures

3.UTIL DECO Constanta

Perioada: 5 – 6 octombrie 2011

Domenii de activitate: confectii (lenjerii de pat, fete de masa, perne de corp, perne pentru gravide si perne travel), legatorie-tipografie (agende, calendare, rame foto, albume foto si alte articole), servicii de listare, multiplicare si creatie materiale publicitare.

Adresa: Str. Ion Tautu nr. 16, Constanta

Mentionam ca puteti opta pentru una dintre cele trei vizite de studiu, iar costurile de cazare, masa si transport vor fi asigurate prin proiect, de catre organizatori.

Formularul de inscriere poate fi solicitat la adresa de e-mail anca.prisacaru@alaturidevoi.ro. Persoanele interesate sunt rugate sa il completeze si sa-l trimita pana la data de 26 septembrie 2011, ora 16.00, prin e-mail la adresa anca.prisacaru@alaturidevoi.ro, sau prin fax la 0232 275 568.

Pot aplica doar persoanele care nu au mai participat la activitati in cadrul proiectului “Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” (dezbateri regionale, Ziua Usilor Deschise la unitatile protejate ale ADV si Motivation, targ national al unitatilor protejate, desfasurat la Constanta in perioada 26 – 29 august 2011).

Persoanele selectate vor fi anuntate pe data de 27 septembrie 2011 prin e-mail sau telefon.

Fiecare participant va completa un formular de inregistrare a grupului tinta, document in care se regasesc date de identitate si eligibilitate, conditie obligatorie solicitata de finantator.

Informatii suplimentare cu privire la aceste activitati pot fi obtinute la tel. 0232 275 568 sau prin e-mail: anca.prisacaru@alaturidevoi.ro, persoana de contact Anca Prisacaru, coordonator proiect.

Activitatea face parte din cadrul proiectului „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap - MMSF, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”.