AIESEC Bucuresti, in parteneriat cu Palatul National al Copiilor, va lansa cea de-a VII-a editie a evenimentului Global Village, in data de 24 februarie, in incinta Palatului National al Copiilor, eveniment cultural ce aduna oameni si culturi din toate colturile lumii.

Persoane de toate varstele sunt asteptate, in intervalul orar 12:00-18:00, pentru a ”vizita” intr-o singura zi, mai bine de 20 de tari: Brazilia, Regatul Maroc, Japonia, Coreea de Sud, Indonezia, Egipt, China, Taiwan, Nigeria, Madagascar, Vietnam, Peru, Pakistan, Kazakhstan, Emiratele Arabe Unite. Muzica, dansul si degustarile traditionale va vor incanta simturile pe parcursul unei zile intregi de sarbatoare. De asemenea, veti gasi standuri cu obiecte traditionale si workshop-uri, unde veti avea ocazia sa probati costume sau sa invatati sa scrieti in coreeana.

Un alt punct de interes vor fi studentii internationali veniti in cadrul proiectelor “C.H.A.N.G.E”, “GROW”, “Make it green, make it count!” desfasurate de AIESEC Bucuresti. Vor exista surprize si premii pentru participantii care se vor inscrie la tombola din cadrul evenimentului, unul dintre premii fiind o excursie oferita de Agentia de turism Seta Travel!

Cu o zi inainte de eveniment, pe 23 februarie, bucurestenii (si nu numai) vor avea ocazia sa participe la un Treasure Hunt cultural. Inscrierile se fac pe website. Intrarea la Treasure Hunt, dar si la eveniment este gratuita pentru toti participantii.

Partenerii care sustin evenimentul sunt: Agentia de turism Seta Travel, Danone, Centrul de Studii Romano-Japoneze, Asociatia Anneyoung Korea, Casa Schiller, Incubator 107.

Partenerii media ai evenimentului: Orasul Meu, IQool, studentie.ro, presainblugi.com, andreeaburlacu.ro, turistu.ro, bazavan.ro, chinezu.eu/blog, blogalinitiative.ro/blog, naivbeauty.ro.

De asemenea, multumim ambasedelor si consulatelor care ne sprijina!

Pentru mai multe informatii despre Global Village, accesati www.aiesecbucharest.ro/global-village.

***
AIESEC este cea mai mare organizatie non-guvernamentala pentru tineri din intreaga lume. Prezena in peste 113 tari si teritorii, cu mai bine de 60.000 membrii, AIESEC are o experienta de 64 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. AIESEC Bucuresti (http://www.aiesecbucharest.ro/) a fost primul ONG activ din Romania, incepand cu martie 1990. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare integrala bazata pe oportunitati de leadership, posibilitati de schimb de experienta internaţionala, de participare la conferinte, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international.