Proiectul de voluntariat, CharityGift.ro, primul magazin online caritabil in care toate produsele contin o donatie, va avea un stand virtual la Targul Christmas Gifts 2010, organizat de Vexpo, in perioada 8-12 decembrie.

Astfel, echipa de voluntari CharityGift.ro va asteapta la standul online personalizat pe www.vexpo.ro/christmas-gifts. In cadrul acestui targ, CharityGift.ro va veni cu recomandari de cadouri pentru toti cei interesati, iar fiecare produs contine o donatie, existand si cadouri care au o donatie de 100 % catre o organizatie non-guvernamentala sau catre un caz social.

Decembrie este oficial luna cadourilor pentru fiecare dintre noi si ne dorim sa gasim cele mai potrivite daruri pentru prieteni, familie, colaboratori, colegi, asa ca CharityGift.ro vine in ajutorul tuturor celor care doresc sa faca o bucurie celor apropiati si in acelsi timp sa faca un bine. La standul online  amenajat in cadrul Christmas Gifts 2010, cumparatorii vor avea posibilitatea sa aleaga dintr-o gama variata de obiecte si decoratiuni, printre care bijuterii, accesorii, carti, CDuri, produse cosmetice, produse IT, felicitari, cosuri cadou, produse pentru animalele de casa, cutii pentru cadouri, brazi.  Toate produsele contin o donatie, cuprinsa intre 5 % si  100 % din valoarea produsului. 

Standul CharityGift poate fi accesat online, prin simpla inregistrare pe siteul www.vexpo.ro. De asemenea, un chat va disponibil, astfel incat cumparatorii vor putea discuta cu voluntarii CharityGift.ro si vor primi toate informatiile necesare in timp real.

***
Despre CharityGift.ro
Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor, care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Despre Christmas Gifts 2010
Christmas Gifts 2010 este locatia virtuala unde vizitatorii vor gasi oferte de cadouri variate, printre care mini-vacante de Craciun sau la Ski ccesorii si tinute pentru doamne si domnisoare, gadget-uri high-tech, produse electronice pana la jucari, incaltaminte si hainute pentru copii, acestea fiind doar cateva dintre cadourile pe care expozantii le-au pregatit pentru vizitatorii targului. Prin simpla inregistrare pe pagina evenimentului www.vexpo.ro/christmas-gifts participantii pot castiga prin tragere la sorti unul din premiile oferite de sponsorii evenimentului.


Contact presa:
Steliana Moraru
Coordonator CharityGift.ro 
e-mail: steliana.moraru@charitygift,ro
mobil: 0735 518250
web: www.charitygift.ro