Pana in 15 mai inscrie-te voluntar pentru Muzeul Casa Muresenilor si Muzeul Cetatea Rasnov, in cadrul proiectului cultural “Voluntari pentru muzee brasovene”, finantat de catre Administratia Fondului Cultural National si derulat in Brasov pe perioada verii 2012.

Daca esti interesat de voluntariatul cultural, ai peste 16 ani, vorbesti bine o limba straina (nivel conversational) si esti pasionat de Brasov si promovarea acestuia, vara aceasta inscrie-te ca voluntar in cadrul proiectului “Voluntari pentru muzee brasovene”. Daca vei fi selectat, organizatorii te vor implica in activitati de ghidaj in cele doua muzee, activitati de promovare si suport al activitatilor si evenimentelor desfasurate. Stagiul de voluntariat se va desfasura in lunile iunie, iulie si august 2012 si va avea o durata minima de 100 de ore de voluntariat.

Inscrierea se face pe www.facebook.com/voluntaripentrumuzee, pe formularul de inscriere.  

Voluntarii selectati vor lua parte la un curs de formare desfasurat rezidential intre 23-27 mai, vor primi tricouri, legitimatii si recomandari la finalizarea stagiului si vor beneficia de intrari libere la evenimentele partenerilor.

“Voluntari pentru muzee brasovene” este un proiect cultural pilot implementat de catre Asociatia Colors in parteneriat cu Muzeul Casa Muresenilor, Primaria Orasului Rasnov si Reteana CAN in perioada aprilie-septembrie 2012 si finantat de catre Administratia Fondului Cultural National in cadrul ariei Management cultural si formare profesionala si urmareste dezvoltarea capacitatii organizationale a muzeelor brasovene in managementul voluntarilor prin formarea unui corp de voluntari si a unor coordonatori de voluntari pentru muzeele participante la proiect.

Pentru mai multe informatii: Asociatia Colors, as_colors@yahoo.com, 0745052151, persoana de contact: Claudia Popa, coordonator proiect.