Suntem de parere ca niciodata nu poti fi prea generos. Doar ca, in loc sa cerem bani pentru cauzele pe care le sustinem, am cerut profesionistilor sa doneze o seara din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare - experienta profesionala. Impartiti pe echipe, ei vor dezvolta planuri de marketing si de comunicare, vor schita concepte de spot sau campanii online, de PR sau de promovare. 

Gazda evenimentului este Cosmin Alexandru. De asemenea, el coordoneaza o echipa de facilitatori care lucreaza direct cu voluntarii si proiectele, pe tot parcursul serii. 

Temele selectate sa primeasca munca voluntara a profesionistilor vin de la Decat o Revista (campanie de abonamente in companii), CeRe (film de prezentare), Scoala de valori (campanie de promovare a unei tabere de vara pentru adolescente), CROS (campanie de strangere de fonduri pentru burse la Universitatea Alternativa), PACT (campanie de comunicare pentru bloggeri), Fundatia Comunitara Bucuresti (campanie business to business pentru platforma de voluntariat corporate), Asociatia Prietenia (plan de marketing pentru o intreprindere sociala), ZBURD - Adopta un liceu (campanie de marketing online pentru filmul documentar „Ba se poate!”), Merci Charity Boutique (plan de promovare a intreprinderii sociale). 

Pe langa recunostinta organizatiilor pe care le sprijina, echipele de voluntari au parte de mancare buna de la Bacania Veche si divertisment coordonat de Incubator 107. 

Evenimentul a fost organizat pentru prima data acum zece ani la Amsterdam. In 2014, el are loc simultan in 16 orase, printre care Bucuresti, Brasov, Amsterdam, Berlin, Rio de Janeiro, New York si Cairo. Pentru mai multe informatii despre 8 hours overtime for a good cause: http://www.8-i.org/
La Bucuresti, echipa de voluntari este coordonata de Daniel Mereuta si ii include pe Alina Kasprovschi, Maria Duduman, Gabriel Solomon si Stanislav Georgiev.

***
Fundatia Comunitara Bucuresti investeste timpul, banii si energia bucurestenilor pentru a crea comunitati in care sa ne simtim ca acasa. Organizatia colecteaza fonduri de la afaceri locale si persoane particulare, pentru a finanta proiecte care stimuleaza initiativa si aduc oamenii impreuna in comunitati. Fundatia Comunitara Bucuresti s-a infiintat in 2011 si este parte dintr-o miscare nationala, alaturi de alte unsprezece fundatii comunitare din tara. Pentru mai multe detalii, vizitati www.fundatiacomunitarabucuresti.ro
 
***
Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:
Inainte de eveniment:  Alina Kasprovschi, Fundatia Comunitara Bucuresti 
Tel: 0722.455.343
E-mail: alina.kasprovschi@fundatiacomunitarabucuresti.ro
 
In timpul evenimentului: Maria Duduman, Fundatia Comunitara Bucuresti
Tel: 0724.217.601