Orice scrisoare trimisă de către un copil către Moș Crăciun poartă în ea toate speranțele, dorințele și gândurile bune ale expeditorului. Literele așternute pe hârtie, mai drepte sau mai încârligate, mai caligrafice sau mai “creative”, mai serioase sau mai “poznașe” sunt expresia cea mai sinceră a visurilor și dorințelor copiilor…căci dacă apropii scrisorile lor de ureche și asculți cu mare, mare atenție, ai să le auzi bătăile pline de speranță ale inimilor.

Asa că, cei de la CONIL, și-au asumat anul acesta rolul de oficiu poștal și poștași certificați ai lui Moș Crăciun, pentru a se asigura că, în ciuda pandemiei și imposibilității elfilor de a strânge scrisorile din întreaga lume, acestea vor ajunge totuși la destinație.

Și asta nu e singura veste bună, căci li s-au alăturat prietenii lor dragi, Grădinița, Școala și Liceul Ioanid, care și-au asumat la rândul lor rolul de “îndeplinitori oficiali de dorințe”

Salutăm cu bucurie parteneriatul încheiat cu Grădinița, Școala și Liceul Ioanid care, prin campania “Si tu poti fi Mos Craciun!”, vor implica profesori, părinți și copii în împlinirea dorințelor copiilor care beneficiaza de sprijinul Asociației CONIL.

Peste 60 de scrisori primite la Oficiul Poștal CONIL au plecat deja către partenerii lor. Cu emoție și empatie, dorințele copiilor vor fi împachetate în cele mai frumoase daruri de Crăciun ce vor aduce zâmbet pe chipul micuților noștri.

"Continuăm această inițiativă din dorința de a-i face pe copii să uite, măcar pentru o clipă, de neajunsuri. Există o nevoie acută de a acționa împreună pentru a crea o lume mai bună. Cu răbdare și blândețe. Numai o astfel de fuziune poate să crească gradul de empatie și implicare în comunitatea în care trăim. Numai în acest mod, comunitatea o să-și capete adevăratul sens. Un copil e un cosmos și ce e mai frumos decât să îl descoperi și să îl sprijini în expansiunea sa." Anca Biriș – fondator IOANID –Grădiniță, Școală & Liceu

Mulțumim, oameni buni și frumoși că, prin gestul vostru, îi ajutați pe copii să creadă în continuare în miracolul de Crăciun și în puterea Moșului de a indeplini orice dorință! 

Alături de Școala Ioanid, CONIL continua să fie furnizor oficial de zâmbete pentru copiii cu autism, sindrom Down și alte dizabilități!

Poți fi și tu parte din această poveste frumoasă! Așa că dacă vrei să devii „îndeplinitor oficial de dorințe” sau să lucrezi la oficiul poștal al lui Moș Crăciun contactează-ne la 0784412222 sau pe email office@conil.ro și vino alături de noi!

Toate detaliile aici: https://fb.me/e/Za2QG8Od