Asociația Învingem Autismul este în căutare de voluntari activi, dornici să se implice într-o activitate de fundraising, pentru a susține terapia copiilor cu autism. Înscrie-te voluntar și găseste 2 firme care să susțină GRATUIT terapia copiilor cu autism, direcționand 20% din impozitul pe profit. 
Proiectul se desfășoară până pe 31 decembrie 2020.
 
Poți deveni, astfel, prieten al copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare din Centrul Învingem Autismul și partener de încredere al asociației. De asemenea, primii 10 voluntari care ating obiectivul, vor fi premiați cu un atelier - la alegere* (Ateliere se vor desfășura de comun acord cu organizatorul, atunci când va fi posibil). 
 
• Atelier de Împuternicire cu Cristela Georgescu
• Atelier de olărit cu meșter olar Cristian Munteanu
• Atelier de croitorie/ pielărie cu Atelierele de Meștesug
• Atelier de fotografie cu Mihaela Tașulea
• Atelier de brutărie (pâine cu maia/ pizza/ ciabatta/ focaccia) cu Iulian Duțu
• Atelier de croitorie cu Andreea Ivan
• Atelier de recondiționare mobilă cu Carmen Lazăr, L'Atelier
• Oră de dans cu instructor Radu Savalache, la Școala de dans popular Bucuria 

Mulțumim profesorilor și meșterilor care au primit invitația noastră și s-au alăturat acestui proiect! Toți voluntarii vor primi adeverință de voluntariat.
Dacă vreți să oferiți și alte ateliere/ cursuri pentru voluntarii noștri, dați-ne de știre. 
 
*Atelierele se vor oferi după semnarea contractelor și livrarea fondurilor către Asociația Învingem Autismul.
 
 
***
Asociația Învingem Autismul este o organizație nonprofit, apolitică și fără scop religios ce a fost înființată în anul 2009, cu scopul de a îmbunătăți viața persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului. De atunci, am devenit una dintre organizațiile de referință în acest domeniu, cu activitate cunoscută în recuperarea și integrarea socială a copiilor și tinerilor cu autism. 
Asociația a suplimentat şedințele de terapie cu mii de ore gratuite, timp de 8 ani, pentru 80 de copii şi adolescenți cu autism, cu ajutorul donațiilor și sponsorizărilor. Anul acesta asociația susține parțial terapia pentru 24 de copii și integral terapia a 3 copii care cresc în medii vulnerabile.
 
Puteți deveni prieteni ai copiilor cu autism, sprinijind terapia lor, printr-un SMS cu textul AUTISM la 8844.