Asociatia MaiMultVerde si TELUS International Europe organizeaza sambata 27 septembrie 2014 actiunea ”TELUS Day of Giving” la Centrul de Plasament ”Pinocchio”, Bd. Luptatorilor nr. 40, Sector 1.
 
300 de voluntari vor participa la aceasta actiune care are drept scop imbunatatirea conditiilor in care traiesc copiii din aceasta institutie. Alaturi de voluntarii TELUS din Bucuresti si Craiova vom amenaja atat spatiul din curtea centrului, cat si interiorul cladirii. Incepand cu ora 12.00, voluntarii vor monta un foisor pentru petrecerea timpului liber, vor planta puieti de arbori si arbusti, vor amenaja spatiul verde si vor renova echipamentele si locul de joaca.
 
”TELUS Day of Giving” este o initiativa a companiei TELUS International prin care angajatii aleg sa sustina o anumita cauza prin voluntariat, sa se implice in comunitatea in care traiesc si isi desfasoara activitatea. Imagini de la evenimentul ”TELUS Day of Giving” din 2013 sunt disponibile aici. In 2014, compania a ales sa colaboreze cu Asociatia MaiMultVerde si Centrul de Plasament ”Pinocchio”.
 
Va asteptam alaturi de noi sambata, 27 septembrie, de la ora 12.00 pentru a aduce o schimbare in viata copiilor de la Centrul de Plasament ”Pinocchio” din Bd. Luptatorilor nr. 40, Sector 1. 
 
RSVP: Anamaria Bogdan, director comunicare Asociatia MaiMultVerde, tel. 0755 224816, email: anamaria.bogdan@maimultverde.ro