Campania CONSUMIX dovedeste ca prin voluntariat poti aduce o schimbare in bine in societate.  Printr-o serie de clipuri, afise si povestiri, campania Consumix prezinta probleme sociale si de mediu cu care se confrunta societatea de consum. Campania dezvaluie cateva adevaruri despre produsele pe care obisnuim sa le consumam si aduce aminte cat de important este sa avem un stil de viata sanatos.  Printe temele campaniei se regasesc: sucurile, bumbacul, cosmeticele, masinile si telefoanele mobile. Mai multe informatii gasiti pe www.creionetica.ro.   
  
Volunteers Fest este un eveniment realizat de Brigada de Voluntari si se desfasoara in perioada 24 martie - 6 aprilie. Este un festival realizat de voluntari pentru voluntari si anul acesta se afla la a II-a editie. Proiectiile de filme de animatie “Anim`est” dau startul festivalului la Impact Hub Bucharest, luni, 24 martie 2014, de la ora 19.00. Programul serii va cuprinde titluri multipremiate, retrospective speciale, dar si animatii recente. Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe  www.volunteersfest.ro.    
  
Festivalul a lansat de curand o campanie de strangere de fonduri. Campania este initiata pe www.crestemidei.ro si are ca scop obtinerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea editiei de anul acesta. Sustine si tu voluntariatul printr-o donatie! 
  
Activitatile vizeaza in special liceenii si studentii, a caror participare este gratuita. Urmariti activitatile festivalului pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/VolunteersFest.