”Pentru ei, Craciunul nu difera de orice alta zi a anului: o camera goala, un pat, haine saracacioase si murdare, incaltari scalciate si gaurite, un biscuite, o coaja de paine, o cana de ceai, cateva jucarii stricate, papusi cu fetele murdare de carioca ori nici macar atat.... Avem nevoie de ajutorul vostru! Le putem darui impreuna un Craciun de vis.” a declarat Cristiana Ionescu, directorul si fondatorul organizatiei.
 
Daca vrei sa ajuti an aceasta campanie, organizatorii au creat o modalitate simpla de a te implica si de a alege chiar tu cum vrei sa faci asta.

Cum?
1. Inscrie-te ca spiridus in campania Punga Alba cu Vise aici http://bit.ly/1X1ZfDg. Vei gasi o modalitate variata de a te implica! Alege ce e mai potrivit pentru tine!
2. Daca alegi sa ajuti cu o Punga Alba, umple-o cu vise: o jucarie noua, ceva dulce si bun, fructe, o pereche de sosete groase de iarna, o pijama calduroasa, o caciula si manusi de iarna, un cozonac, o conserva, un compot, un bon de masa si exemplele pot continua!
3. Vrei sa ajuti specific un copil? Cere-ne scrisoarea lui catre Mosul, la ultima rubrica a formularului de inscriere.
Dupa ce ai pus visele in Punga Alba, adu-o in ziua serbarii de Craciun, pe 18 decembrie 2015 de la ora 12.00. Punga se va intoarce la tine, cu gandurile copilului ajutat! 
O banala punga are puterea de a implini vise! Doar acum! Avem nevoie de tine pana cel mai tarziu 10 decembrie 2015.
4. Da mesajul nostru mai departe catre prietenii tai cu hashtag #PungaAlbacuVise.
 
***
Edulier si-a propus crearea unei punti intre doua categorii sociale ale judetului Ilfov - familiile bogate si cele sarace, educarea parintilor spre toleranta si implicare, realizarea unui grup de initiativa, cu cei ce pot ajuta la schimbare, pornind initial in Corbeanca, cu ateliere de educatie non-formala. Edulier inseamna 10 proiecte implementate pana acum in beneficiul comunitatii ( Saptamana Magica, Carnavalul Copilariei, seara Acadelelor, Sa daruim Copilaria, Inapoi la Scoala), 50 de voluntari implicati, 100% voluntariat, 7992 ore de voluntariat, 228 copii care au primit daruri de Craciun, 411 copii care au primit ajutor de Paste, 490 de copii au fost trimisi la scoala.

Contact Echipa Edulier
edulier.corbeanca@gmail.com
www.edulier.ro