EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic dă șansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea ediției 2020 și de a se alătura echipei ca voluntari. Aplicațiile sunt deschise până pe 20 martie. Mai multe detalii despre voluntariat se găsesc pe site-ul organizatorului www.jmEvents.ro și pe Facebook EUROPAfest.
 
Mesajul EUROPAfest pentru tineri: 
“Dacă iubești muzica, ai timp liber, ești o persoană responsabilă și îți dorești să înveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2020 este locul ideal pentru tine!”
 
Festivalul dorește să deschidă gustul tinerei generații pentru implicare responsabilă în comunitate. Punând accent pe calitate și profesionalism, EUROPAfest oferă tinerilor oportunitatea de a descoperi atmosfera electrizantă din spatele scenei, de a-și dezvolta noi abilități și aptitudini, de a cunoaște oameni noi și de a trăi experiențe memorabile.
 
EUROPAfest 2020 - jazz | blues | pop | clasic
Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, Cuba sau Japonia. În fiecare an peste 250 de muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei și la Sibiu, săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi. Apreciat atât la nivel național, cât și internațional, EUROPAfest este considerat brand de țară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume. În 2020 festivalul sărbătorește 15 ani sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din Romania. În perioada 14 – 23 mai 2020, EUROPAfest prezintă concerte, concurs de jazz, caffe festival, workshopuri, masster-classes, jam sessions.