Editia de anul acesta se desfasoara sub sloganul “Recreeaza-te prin voluntariat!”, pentru a reflecta faptul ca voluntariatul ne transforma ca oameni si ca societate si, in acelasi timp, ne ofera trairi si experiente pozitive de viata.
 
Desi preocuparea pentru promovarea voluntariatului este o constanta a Fundatiei Cuvantul Intrupat, in aceasta saptamana am pregatit activitati speciale:
 
Marti, pe 13 mai, de la orele 15.00, vom derula o actiune de curatenie in cartier la care am invitat sa participe alaturi de noi voluntarii, copiii de la Centrul Comunitar “La Vale” si familiile lor. De asemenea, este binevenita orice persoana care crede in importanta contributiei personale in viata comunitatii in care traim. Poate parea putin, dar consecventa gesturilor mici poate face mult atunci cand fiecare alege sa actioneze in loc sa ramana pasiv.

Miercuri, 14 mai, de la orele 13.00 vom fi prezenti la Facultatea de Mecanica a Universitatii Dunarea de Jos, unde vom vorbi cu studentii despre importanta voluntariatului pentru comunitate, pentru cei care au nevoie de sprijin, dar si pentru cel care alege sa se implice.  

Joi, pe 15 mai, dupa-amiaza, la sediul fundatiei le-am dat intalnire voluntarilor care s-au implicat in ultimele luni in programele si activitatile noastre cu copiii si carora le multumim pentru sprijinul lor. Vom impartasi din experientele si lectiile invatate ca voluntari, dar mai ales vom celebra bucuria de a fi uniti de aceleasi valori si convingeri care ne fac sa nu ramanem indiferenti la cei din jurul nostru.

Vrei o schimbare? Fii voluntar! Te invitam sa sarbatoresti alaturi de noi in aceasta saptamana. Decide sa contribui si tu la o lume mai buna. Incepe chiar astazi cu lucrurile pe care le poti schimba in comunitatea ta, cu ceea ce-ti este la indemana. Alege sa-ti investesti cu folos timpul, energia, experienta si talentele.

Noi, cei de la Cuvantul Intrupat, iti propunem sa fii voluntar pentru copiii vulnerabili din Valea Orasului. Poti alege sa lucrezi direct cu copiii: ii ajuti la teme, citesti, canti, desenezi, te joci impreuna cu ei, esti un model pentru copii prin atitudine si comportament. De asemenea, te poti implica in activitati administrative si in evenimentele pe care le organizam. Sa ajuti poate fi mai simplu decat crezi. Recreeaza-te si tu prin voluntariat!
Contacteaza-ne la adresa de e-mail info@cuvantulintrupat.com, la numarul de telefon 0236-411695 sau viziteaza-ne in Galati, pe strada Dogariei -111 (in zona Spitalului CFR). 
 
Anca-Aurora Chiosea
Responsabil Comunicare
Fundatia Cuvantul Intrupat
info@cuvantulintrupat.com
0236-411695