Luni, 12 mai, h10:00-11:00, beneficiarii Centrului de zi „Impreuna” vor participa la clubul de karate sustinut de domnul Florin Boca, sensei cu centura neagra, 6 dani si membru al Federatiei Romane de Karate. Domnul Florin Boca este unul dintre cei mai activi voluntari ai Fundatiei noastre.
 
Marti, 13 mai, h10:00-12:00, Centrele de zi “Impreuna” si “Tacsi” vor fi puse in miscare de ritmurile Zumba in care vor intra beneficiarii, la indrumarea instructorului sportiv Melania Omescu, voluntar "Pentru Voi".
 
Miercuri, 14 mai, h15:00-18:00, beneficiarii Fundatiei “Pentru Voi” impreuna cu o parte din voluntarii organizatiei vor participa la Meciul “Prieteniei”, unde se vor juca partide de mini fotbal pe terenul pus la dispozitie gratuit de Clubul Helios Sport.
 
Joi, 15 mai, este ziua dedicata voluntarilor parinti ai Fundatei “Pentru Voi”, care vor participa la activitati impreuna cu copiii lor. Tot in aceasta zi, de la ora 14:40, un grup de 15 beneficiari ai locuintelor protejate vor merge insotiti la un film 3D, biletele fiind sponsorizate de CinemaCity Iulius Mall.
 
Vineri, 16 mai, un grup de beneficiari ai Centrului “Orizonturi Noi” va vizita Muzeul de Arta din Timisoara, unde va participa la actiuni cultural-artistice.
 
Organizata  anual de ProVorbis, Saptamana Nationala a Voluntariatului a ajuns la cea de-a XIII-a editie si este menita sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestea ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii si a recunoaste public activitatea voluntarilor. 
 
Cei care doresc sa faca voluntariat in cadrul Fundatiei „Pentru Voi” pot participa la diverse proiecte (programul de mentorat "un prieten pentru tine, campanii de informare si fundraising, PR, actiuni de ecologizare, actiuni de renovare a locuintelor protejate, activitati desfasurate in atelierele centrelor de zi, cursuri adaptate pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale – si multe altele) si sunt invitati sa acceseze pentruvoi.ro, sectiunea „Implica-te” sau ne pot contacta la 0356 456 071, voluntar@pentruvoi.ro, facebook.com/FoundationPentruVoi.
 
"Multumim tuturor voluntarilor nostri pentru implicare si entuziasm. Datorita lor, activitatile noastre sunt mai diversificate, iar beneficiarii nostri au un prieten cu care sa isi petreaca timpul liber. In cei 18 ani de activitate a Fundatiei “Pentru Voi”, ne-am bucurat de voluntari atat din strainatate, cat si din Timisoara. Ne bucuram ca voluntariatul castiga tot mai multi adepti in Timisoara si asteptam cat mai multi doritori." a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei “Pentru Voi”.
 
 
Mihaela Leucuta
Responsabil PR
 
Fundatia “Pentru Voi”
Str. Anton Bacalbasa nr. 69-65A, Timisoara 300524
Mob: +4 0728889634| Tel: +4 0256 228 062
Tel | Fax: +4 0356 456 071
E-mail: mihaela.leucuta@pentruvoi.ro