Habitat for Humanity Romania va incepe in luna mai 2015 constructia primului qvadruplex, alaturi de voluntari internationali si corporatisti romani. 

“Suntem recunoscatori Fundatiei Timken pentru generozitatea care va schimba vietile a opt familii din comunitate. Le multumim in numele parintilor care vor avea o locuinta decenta in care copiii lor sa creasca in siguranta si unde sa se bucure zi de zi, alaturi de cei dragi”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania.

Habitat for Humanity activeaza in judetul Prahova din 2009, prin constructia si renovarea caselor pentru familii defavorizate si interventii la sistemele de incalzire pentru reducerea riscului la incendii.

Fundatia Timken se numara printre cei mai devotati parteneri ai Habitat for Humanity in Prahova. Incepand cu 2011, fundatia Timken a ajutat peste 150 de copii si parinti sa aiba un loc decent in care sa traiasca.

Despre Habitat for Humanity Romania
Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in 70 de tari cu misiunea de a eradica locuirea saracacioasa. Habitat for Humanity Romania construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. In Romania este de 18 ani, timp in care a ajutat peste 36.000 de oameni sa aiba un loc mai bun in care sa traiasca.

Persoana de contact: Loredana Modoran, Coordonator Dezvoltare Resurse si Comunicare Habitat for Humanity Romania, loredana.modoran@habitat.ro, 0722.640.229.