Comunitatea ONedu România, organizația tinerilor care militează pentru digitalizarea educației și promovează voluntariatul, organizează cea de a doua ediție a târgului de voluntariat iVoluntar #explore, în perioada 24 – 30 mai 2021, pe platforma targ.ivoluntar.org și pe pagina evenimentului (Târg: iVoluntar #explore | Ediția II).

Evenimentul, aflat la ediția a II-a, a reușit să strângă peste 8.000 de tineri anul trecut, când activitatea tuturor organizațiilor a fost mutată în mediul online, organizând live-uri pe rețelele de socializare ale organizației. Tinerii sunt așteptați cu un format nou, anul acesta, prin intermediul platformei, se va putea discuta prin funcția chat direct cu organizațiile în care doresc să se înscrie și vor avea la dispoziție o hartă de oportunități. 
 
„Târgul este unul dintre cele mai importante evenimente anuale prin intermediul căruia conectăm tinerii cu comunitatea și oferim oportunități de implicare locale și naționale. Anul acesta am regândit puțin formatul, în urma feedbackului primit de la participanți, astfel ne vom concentra pe contactul direct cu organizațiile, promovarea poveștilor organizațiilor pe platforma Știri.ong, care au acceptat cu brațele deschise propunerea noastră, și discuții libere cu diferite organizații și voluntari publicate pe pagina evenimentului. Sperăm să avem un eveniment hibrid anul viitor, pentru a putea conecta comunitatea și mai mult cu zona de voluntariat.” a declarat Cosmin Andrei, Președintele Comunității ONedu România. 
 
Organizatorii declară că evenimentul beneficiază de sprijinul Stiri.ong, platformă de știri din sectorul neguvernamental, inițiative civice, etc., și Tawk.to, serviciu de live chat care va facilita comunicarea. publicului cu organizațiile.