Internii vor lucra alaturi de o echipa tanara, dinamica si puternic motivata. Internshipul in cadrul Fundatiei Regina Maria este o oportunitate excelenta de a invata si de a acumula experienta pentru cei ce doresc sa activeze in zona societatii civile si nu numai. Ne dorim sa va oferim oportunitatea de a va pune in valoare ideile si creativitatea pentru a porni sau a dezvolta proiecte frumoase. Veti avea ocazia sa lucrati alaturi de noi la Campania Din Inima pentru Viitor, campanie de strangere de fonduri pentru a doua Policlinica Sociala si pentru dezvoltarea unor initiative de tip antreprenoriat social.

ASISTENT MANAGER
Asistentul manager va lucra indeaproape cu Directorul executiv al Fundatiei, precum si cu partenerii si colaboratorii, in vederea asigurarii desfasurarii optime a activitatii organizatiei, atat din punct de vedere administrativ, cat si al proiectelor. Suntem in cautarea unei persoane proactive, care detine abilitati excelente de comunicare, abilitati de organizare, atentie la detalii si capacitatea de a lua decizii.

ASISTENT PR
Asistentul PR va lucra indeaproape in relatia Fundatiei cu media, precum si cu partenerii, colaboratorii, finantatorii sau sponsorii acesteia. Suntem in cautarea unei persoane proactive, care detine abilitati excelente de comunicare (in scris si verbal), abilitati de organizare, atentie la detalii si determinare in derularea proiectelor.

ASISTENT FUNDRAISING
Asistentul fundraising va avea ca sarcina principala sprijinirea echipei in procesul de dezvoltare a proiectelor din diferitele arii de activitate. Acesta va lucra indeaproape cu membrii in directia proiectarii si derularii de campanii de strangere de fonduri. Este o oportunitate excelenta pentru cei interesati sa-si imbunatateasca abilitatile si experienta in domeniul strangerii de fonduri sau al dezvoltarii organizatiilor. Vedem candidatul ideal ca fiind o persoana activa, creativa, cu initiativa si bune abilitati de lucru in echipa.

GRAPHIC DESIGNER
Graphic designer-ul va avea ca sarcina principala crearea de produse cu un puternic impact vizual, reprezentative pentru proiectele si activitatea Fundatiei Regina Maria. In cele mai multe cazuri, activitatea graphic designer-ului va presupune realizarea unor elemente de identitate vizuala, crearea de postere, fluturasi sau machete, precum si brosuri/rapoarte de activitate. Cautam o persoana creativa si care sa detina cunostinte de baza in utilizarea unor programe specifice (lista este doar orientativa: Illustrator, Photoshop, Acrobat, Dreamweaver, Flash).

Aceaste pozitii nu sunt remunerate, in urma activitatii participantii vor primi adeverinte de practica si diplome. Internship-ul se va desfasura pe o perioada de 3-6 luni.

Selectia se va face in doua etape eliminatorii: dosarul de aplicare (CV si scrisoare de intentie) si interviu.

Perioada pentru depunerea aplicatiilor este 9– 24 aprilie 2014.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare contacteaza-ne la numarul de telefon 0743.151.569 sau la adresa de e-mail: frm@fundatiareginamaria.ro.

Va rugam sa mentionati in subiectul email-ului “Aplicatie Internship – Optiune.”
Numai candidatii selectati vor fi contactati pentru programarea unui interviu telefonic.