Concertul va avea loc la Adunatii Copaceni, la tabara de vara HOSPICE pentru copiii cu boli grave si incurabile. Paula Seling va concerta pentru aproximativ 15 copii pacienti care petrec in acest moment o saptamana plina de activitati recreative, special create pentru ei. Concertul va fi o surpriza pentru copii si parintii lor si o incantare pentru asistentii medicali si terapeutii fundatiei HOSPICE.

Domeniul de la Adunatii Copaceni a fost donat de familia Florescu pentru ca aici HOSPICE sa creeze un centru care va oferi ingrijire copiilor cu boli incurabile. Acesta va include o unitate cu paturi, un centru de zi pentru terapie prin joc, ateliere pentru activitati recreative si tabere de vara. Lucrarile de renovare au inceput, iar prima tabara de vara a fost organizata in august 2013.
 
***
HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa. Beneficiarii serviciilor sunt copiii si adultii cu boli incurabile din Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.
 
Ingrijirea paliativa este menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002) 

HOSPICE asigura gratuit, de 22 ani, servicii de ingrijire paliativa si a fost desemnat centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.
 
 
Contact media:
Daniel A. Bujorean, Manager de Comunicare, daniel.bujorean@hospice.ro, 0733 553 402