100 de angajati ai companiei vor munci pe santierul Habitat for Humanity.
 
P&G sustine misiunea Habitat for Humanity in Romania din anul 2013, prin importante donatii financiare, produse de igiena si voluntari. La nivel international, colaborarea cu P&G cu Habitat for Humanity a inceput inca din 2004 si peste 2,000 de voluntari ai companiei P&G au lucrat pe santierele din intreaga lume, in parteneriat cu Habitat for Humanity pentru eradicarea locuirii saracacioase sprijinind astfel peste 12,000 de familii din 18 tari. 

“P&G este una dintre companiile care se implica cu devotament si generozitate in comunitatile vulnerabile si care lucreaza impreuna cu angajatii din intreaga lume sa schimbe vietile celor mai putin norocosi. Suntem recunoscatori si multumim pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului si speram sa continuam acest parteneriat multi ani de acum inainte”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania.

“Marcile P&G, ca de exemplu, Ariel, Fairy, Tide, Bonux, Pampers, Head&Shoulders, Gillette si multe altele au fost intotdeauna un ajutor real, care au contribuit la imbunatatirea vietii consumatorilor. Suntem mandri de impactul pozitiv pe care marcile si angajatii P&G il aduc in vietile familiilor din intreaga lume”, a declarat Cornelia Sofronie, Communications Manager P&G. 

Habitat for Humantiy Romania va construi, intre 2015 si 2016, doua qvadruplexuri pentru opt familii din Ploiesti. In anul 2015 va fi ridicat primul qvadruplex.

***
Despre Procter & Gamble
P&G contribuie la imbunatatirea vietii a aproximativ 5 milioane de consumatori din intreaga lume prin portofoliul sau de marci de calitate. Cele mai cunoscute marci ale companiei sunt Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, head&shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®. P&G este prezent in peste 70 de tari. Va rugam vizitati www.pg.com pentru cele mai noi stiri si informatii despre P&G si marcile sale.

Despre Habitat for Humanity Romania
Habitat for Humanity Romania este una dintre cele mai importante organizatii din Romania in domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume in care toti oamenii au un loc decent in care sa traiasca. Din 1996 construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Prin cele sapte filiale ale sale din Beius, Cluj, Radauti, Comanesti, Cumpana si Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane sa aiba un loc decent in care sa traiasca, prin constructii de case si reabilitari, si alte 20.000 prin programele de preventie si raspuns la dezastre. La nivel international, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 800.000 de locuinte pentru 4 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul.

Persoana de contact: Loredana Modoran, Coordonator Dezvoltare Resurse si Comunicare Habitat for Humanity Romania, loredana.modoran@habitat.ro, 0722.640.229