Toader Paun de la EuropaFM si Wilmark au fost la Maratonul Bucuresti pentru HOSPICE. Aproape 600 de alergatori au strans 60.000 de euro pentru copiii cu boli incurabile ingrijiti la HOSPICE.
 
Echipa HOSPICE powered by Kaufland Romnia a avut cea mai mare echipa de alergatori de la Maratonul International Bucuresti. 600 de alergatori au strns fonduri pentru sustinerea serviciilor de ingrijire paliativa, oferite gratuit de HOSPICE Casa Sperantei. 
 
In acest an, HOSPICE Casa Sperantei, impreuna cu partenerul EuropaFM au invitat alergatorii sa-si puna ego-ul la treaba printr-un #MyGoodSELFie pentru HOSPICE. Au raspuns provocarii campaniei indragitul DJ de la EuropaFM, Toader Paun si Wilmark, care a si alergat in Cursa Populara de 3,5 km.
 
Cei care s-au alaturat Echipei HOSPICE anul acesta au strns fonduri in mod individual de la prieteni si colegi sau au organizat evenimente caritabile in beneficiul fundatiei. Impreuna cei 600 de alergatori au strns peste 60.000 de euro.
 
Multumim sponsorilor principali: Kaufland Romania, Hervis Sports si Coca Cola HBC pentru sustinerea evenimentului, sponsorului secundar InterContinental si partenerilor media: EuropaFM si Sales Express.
 
Multumiri si companiilor partenere care au inscris alergatori: Servier Pharma, Fundatia Vodafone Romnia, GSK, Porsche Finance Group Romania, Schneider Electric, TPA Horwath, Holcim Romnia, Oracle, Pentalog, DTZ Echinox Holding, KPMG Romania, World Bank, King, TELUS International Europe, BCR, Veolia Water Solutions, Acvatot, Zentiva, Green Group, DB Global Technology, Blackhawk Security, Ambasada Austriei, Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare si Ro-Mega Trade.
 
***
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie infiintata in urma cu 22 de ani, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania si a oferit pentru prima data servicii de acest tip, la noi in tara. Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov, Bucuresti si in zonele adiacente celor doua judete, avand in grija copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie. 
                                                                                                            
Contact media: Daniel A. Bujorean, Manager de Comunicare, daniel.bujorean@hospice.ro, 0733 553 402