Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este, in mod repetitiv, doar da, atunci hai sa iti dam o veste buna: vino sa ne ajuti in organizarea Crosului Padurii powered by Dolce Sport (30 martie 2014, Parcul Tineretului) ca voluntar si astfel vei simti ca faci ceva pentru natura, ca te implici intr-o cauza care conteaza, ca poti participa la un cros ajutand la organizarea lui, ca te vei putea bucura din plin de energia si optimismul unui eveniment sportiv de masa.
 
Tu... ar trebui sa fii o persoana dinamica si activa, sociabila si determintata, ar trebui sa doresti sa te implici si sa ajuti la organizarea unui eveniment sportiv de masa, dedicat Padurii Copiilor. Daca in aceste randuri te-am cam descris pe tine, inseamna ca te incadrezi in profilul oricaruia dintre voluntarii nostri, pe care ii poti vedea „in actiune” si in alergare aici.
 
Noi... avem nevoie de implicarea ta pentru: distribuirea kit-urilor de participare, inscrierea participantilor, marcarea traseului, ajutor la start si la finish (inmanarea medaliilor, oferirea premiilor). In functie de rolul tau, va fi nevoie de tine pe 28, 29 sau 30 martie 2014, asa ca salveaza datele in agenda!
 
In schimb, noi iti vom oferi: sansa de a face parte din echipa de organizare a unui eveniment sportiv de masa, ocazia de a cunoaste oameni noi, experienta de a lucra cu oameni entuziasti si dedicati si, nu in ultimul rand, daca vei avea nevoie, o adeverinta care sa ateste participarea ca voluntar la acest eveniment (in functie de implicarea si rezultatele tale).
 
Te-ai hotarat deja? Iata ce pasi urmeaza:
• Completeaza acest formular pentru inscriere https://www.surveymonkey.com/s/QHTKBRX  pana pe 28 februarie 2014;
• In perioada 21-28 martie vor fi intalniri pe mini-echipe pentru pregatirea organizarii;
• Pe 28 si 29 martie vom oferi kiturile alergatorilor;
• Pe 30 martie suntem in actiune in Parcul Tineretului.
 
Simplu, nu? Ne vedem acolo!
 
Crosul Padurii by Dolce Sport, ajuns in 2014 la cea de-a VI-a editie, este un eveniment sportiv de amploare, organizat de ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila, cu scopul strangerii de fonduri pentru un ambitios proiect „de suflet” al acesteia, Padurea Copiilor: plantarea si ingrijirea cate unui puiet pentru fiecare copil nascut in Romania. Mai multe informatii despre Crosul Padurii aici: http://crosulpadurii.ro/, iar despre cauzele si activitatea ViitorPlus, aici: http://www.viitorplus.ro/home.