Proiectul isi propune sa aduca in organizatie voluntari de toate varstele si din toate mediile de pregatire sau de experienta. Vom merge in vizita in scoli generale, in licee, facultati, in institutiile publice si companii pentru a provoca oamenii sa-si imbunatateasca mediul in care lucreaza si traiesc, sa-si puna la dispozitie valorile, ideile si cunostintele si bineinteles, nu in ultimul rand sa se distreze provocandu-i in a-si folosi propriul timp liber intr-un mod folositor pentru ei si pentru oamenii vulnerabili din jurul lor. 
 
Activitatile organizatiei sunt atat de diverse incat orice persoana isi va putea gasi locul de a se voluntaria: fie ca este vorba de propria profesie (specializare, exersare) daca este vorba despre persoane de formatie psihopedagogica, asistenta sociala, psihologica, kinetoterapeutica, logopedica etc, fie ca este vorba de propriul timp liber sau de o experienta care poate sa ne ajute in alte arii (social media, blogging, organizarea de evenimente speciale etc … chiar si munca fizica). 
 
Mesajul nostru este urmatorul: acolo unde este o idee, facem loc pentru a fi aplicata! Totul spre beneficiul grupurilor noastre vulnerabile: persoane cu dizabilitati severe si varstnici. 
 
In ajutorul nostru vine partenerul Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat care are o experienta de peste 22 de ani de lucru cu si pentru voluntari. ProVobis ne va sprijini sa facem activitatile de voluntariat cat mai interesante si provocatoare dar si sa construim un manual de lucru cu voluntarii. 
 
***
Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual are o experienta de 22 de ani, misiunea acesteia fiind de a milita pentru incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati si a varstnicilor prin servicii si interventii adaptate nevoilor individuale. Serviciile sale se deruleaza in cadrul centrelor rezidentiale si de zi din Bucuresti, sector 2 si Voluntari, jud. Ilfov. 
 
Informatii suplimentare: Alina Marinescu - coordonator proiect, 0752084388, alina.marinescu@organizatia-suedeza.ro, www.organizatia-suedeza.ro, Facebook: Organizatia_Suedeza_pentru_Ajutor_Umanitar_Individual