Vineri, 15 mai, intre orele 14:00-16:00 organizam Meciul “Prieteniei”: beneficiarii si voluntarii din programul “Un prieten pentru tine”,  vor juca fotbal pe terenul pus la dispozitie gratuit de Clubul Helios Sport.
 
Cei patru componenti ai Echipei de karate a Fundatiei Pentru Voi Ghizela Ghereben.... Gabrian Adrian, Geanina Gendelon si Maria Martinec vor participa la primul Campionat National de Karate pentru persoane cu dizabilitati, care se va desfasura la Reghin. Tinerii sportivi vor fi indrumati de domnul Florin Boca, sensei cu centura neagra, 6 dani si membru al Federatiei Române de Karate.
 
Sfarsitul lunii mai, va aduce cu siguranta medalii Fundatiei „Pentru Voi” care de 18 ani participa la Jocurile Nationale si Internationale Special Olympics. Astfel, in 29 mai – 1 iunie delegatia fundatiei, formata din Ghizela Ghereben, Nicoleta Nicolici, Laurentiu Munteanu si Adrian Moldovan, va participa la Jocurile Nationale SO de la Tg. Mures, pregatindu-se astfel pentru Jocurile Mondiale Special Olympics, unde vor participa in perioada 25 iulie – 2 august 2015 la Los Angeles.
 
„Fundatia Pentru Voi este un promotor al miscarii pentru cei 200 de adulti cu dizabilitati intelectuale, care beneficiaza de serviciile noastre. Organizam activitati sportive si incurajam participarea beneficiarilor nostri la competitii sportive, pentru ca ne dorim sa imbunatatim starea de sanatate a beneficiarilor nostri si sa le dezvoltam abilitatile si stima de sine. Multumim tuturor celor care ne sprijina in acest demers: prieteni, voluntari si sponsori, inclusiv celor care directioneaza 2% din impozit Fundatiei noastre.” a declarat Laila Onu directorul executiv.