Toate acestea le gasesti pe 18 si 19 octombrie @ Dianei 4. Sambata si duminica de la 10:30 la 18:00, etajul si demisolul de pe str. Dianei, nr. 4 te atrag ca un magnet. Stim cum e, odata ce ai prins gustul scotocelii, devii o fidela a Yard Sale. 

Apoi, Yard Sale de Octombrie vine cu o noua provocare. Avem 150 carti de dat! Iti dau o carte, tu imi dai creioane colorate, blocuri de desen sau alte rechizite. Win - win situation! Toate cadourile primite de la voi vor merge la Centrul de ingrijire si educatie timpurie pentru copii 0-3 ani Maria. 

Multumim partenerului nostru special Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti. Multumim Dianei 4 pentru gazduire si partenerilor nostri media: ele.ro, mujer.ro, orasulm.eu, metropotam.ro, getlokal.ro, widemagazine.ro, iqool.ro, gratuitor.ro, romaniafashion.ro, alomoda.ro, LaRevista.ro, ecotrend.ro si ileanaandrei.ro.

Intrare pentru vizitatori –gratuit!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact: Gabi Urda – contact@gabiurda.ro / www.yard-sale.ro/ FB: Garage Sale