Ma gandesc cu nostalgie la zilele insorite de vara, la turistii veniti pe litoral sa se bronzeze... printre ei poate te-ai numarat si tu!

Aceasta campanie de recrutare a luat nastere din convingerea fiecare dintre noi poate schimba ceva în viata copiilor mai putin norocosi. Activitatea organizatiei World Vision vizeaza, in mod special, protejarea si bunastarea copilului aflat in situatie de risc, indiferent de rasa, religie, sex sau cultura.
Împreunã cu tine le putem oferi o sansã pentru o viatã normalã si acces la oportunitãtile la care au dreptul la aceastã vârstã.
Dacã îti pasã de acesti copii, dacã vrei ca datoritã tie viata lor sã fie mai coloratã, dacã vrei sã fii un prieten sincer pentru un suflet plãpând, vino !
Iata ce poti face:

1. Sambata 15 octombrie are loc prima intalnire a voluntarilor World Vision la sediul nostru din sectorul 1 al Capitalei, str. Rotasului nr.7

2. Daca vrei sa fii alaturi de noi confirma participarea ta cu un simplu DA hotarat pe adrea anda_eftinca @wvi.org. Te voi contacta negresit !

3. Ce facem? In primul rand bem un suc impreuna sa ne tragem sufletul, ne cunoastem, dupa care vorbim despre proiectele World Vision, facem un plan de actiune si trecem la treaba.

5.Crezi ca te-am convins? Hai ca poti!


Ce ziceti ?

Raspundeti prezent?

Eu astept ...