Timp de trei ore, sambata, 10 decembrie, Centrul Comercial Tomis Mall a gazduit cele mai bune si frumoase zane, venite special cu atelierele lor pentru a-i cunoaste pe copiii constanteni cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.

Evenimentul caritabil gandit si organizat de JCI Constanta a suscitat interesul a peste 60 de copii care au construit o atmosfera de basm impreuna cu Zanele Strumfilor, Craciunului, Fulgilor de Nea, de Ciocolata si Zgribulici. Alaturi de ei s-au relaxat si parintii lor, dupa o saptamana stresanta de munca.

Dincolo de toate acestea, la mare pret a fost voia buna si bucuria de a oferi, intrucat toate cadourile colectate, fie ca au fost construite pe loc sau aduse de acasa, s-au indreptat catre copiii din Hagieni.

JCI Constanta este o organizatie non-profit de tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani, membra JCI Romania si afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numara 200.000 de membri in peste 100 de tari. Misiunea JCI este „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”.

JCI functioneaza in Romania din anul 2002 in Bucuresti (grupul de initiativa) si, incepand cu 2003 in alte orase din tara: Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Oradea.


Persoana de contact:
Ramona Leonida
PR JCI Constanta
0720 778 613 / 0766 400 181