Asociatia Tasuleasa Social organizeaza sambata, 2 iunie, intre orele 10.00-16.00, Ziua portilor deschise. In cadrul acestui eveniment va fi prezentat Proiectul Piatra, precum si istoria si activitatea asocitiei de la infiintare si pana in prezent.

Evenimentul va avea loc la sediul asociatiei Tasuleasa Social din judetul Bistrita Nasaud, localitatea Piatra Fantanele. Membrii asociatiei vor prezenta proiectele de mediu, educationale, culturale si sociale desfasurate in cei 11 ani de existenta. De asemenea, vor fi prezentate resursele si know-how-ul de care dispune Tasuleasa Social pentru a duce la bun sfarsit astfel de proiecte.

Invitatii vor putea face un tur al Padurii Pedagogice, proiect construit in 2011 parteneriat cu Coca-Cola HBC Romania. Participantii vor face cunostinta cu bordul de conducere si cu o parte dintre voluntarii asociatiei Tasuleasa Social.

Anul trecut, Tasuleasa Social a construit Padurea Pedagogica, un proiect educational care se intinde pe o suprafata de trei hectare si contine o serie de elemente practice care ii ajuta pe tineri sa inteleaga rolul apei curate in natura, relatia apei cu oamenii si padurea, dar si felul in care aceste trei elemente coexista.


***
Despre Tasuleasa Social
Tasuleasa Social, infiintata in Bistrita, in urma cu 11 ani, si-a propus sa schimbe mentalitatile tinerilor si sa arate ca acestia doresc sa se implice in probleme de mediu. Tinerii care au participat la actiunile asociatiei au fost pregatiti ca, la randul lor, sa desfasoare pe cont propriu activitati similare. Una dintre cele mai cunoscute campanii Tasuleasa Social a fost Verde 003, proiect la care au participat peste 2.200 de adolescenti si o serie de personalitati precum Ada Milea, Marcel Iures, Radu Naum, Amalia Enache, Catalin Stefanescu sau Ivan Pataichin.


Pentru inscriere si alte detalii:
asociatia@tasuleasasocial.ro
www.tasuleasasocial.ro