Centrul Mures al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania a organizat astazi, 29 mai 2009, de la ora 12,00 Ziua portilor deschise a unitatii protejate “Util Deco-Mures”, primul eveniment de acest gen organizat de ADV Mures.

Evenimentul a avut loc la sediul unitatii protejate din strada Cosminului, nr. 14, Tg. Mures si a constat în vizitarea atelierelor unitatii protejate a Centrului Mures si in o scurta trecere în revista a programelor centrului, cu accent pe problematica integrarii socio-profesionale a persoanelor cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA.

"Prin acest eveniment, dorim sa promovam faptul ca unitatea protejata "UtilDeco" de la Mures a primit acreditarea de la ANPH, aspect de importanta atat în randul persoanelor cu dizabilitati si a apartinatorilor acestora cat si a angajatorilor din comunitatea targumureseana. Acestia trebuie sa cunoasca oportunitatile pe care le oferim prin intermediul unitatii protejate, tocmai pentru a putea profita de ele, mai ales în momentele de criza economica în care ne aflam" – a declarat doamna Carmen Speranta Ciulea, director al Centrului Mures al ADV Romania.

La eveniment au fost prezenti oameni de afaceri, reprezentanti ai institutiilor publice locale si jurnalisti, dupa cum urmeaza:
Între orele 1000 - 1200 : reprezentanti ai compartimentului de asistenta sociala din cadrul Primariei Tg.Mures, ai Institutiei Prefectului Judetului Mures, DGASPC Mures, asociatiile Benone si ProKarma, organizatia “Salvati Copiii” Mures, Fundatia “Rhema” si ai Serviciului de educatie si asistenta psihosociala din cadrul Penitenciarului Tg.Mures
Între orele 1200 - 1400 : reprezentantii mass-media locala Între orele 1400 - 1600 : reprezentanti ai AJOFM Mures, Consiliul Judetean Mures, DMSSF Mures, Eon Gaz Distributie, Reea SRL, Hotel Continental, S.C. Rusan Com

Evenimentul de astazi, 29 mai a.c. reprezinta cea de-a doua activitate din acest an, organizata de ADV Mures în cadrul campaniei nationale “Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!” dedicata Zilei Mondiale de Lupta Anti SIDA si marcata în fiecare an la 1 Decembrie.

Detalii suplimentare puteti obtine la tel. 0265 254987 sau 0757-110253, e-mail: advms@alaturidevoi.ro, persoana de contact Carmen Speranta Ciulea, director centrul Mures al ADV Romania.